TC PROMENADA: Zakorači u sjajnu matursku ponudu i osvoji vaučere u iznosu od 50, 30 ili 20 hiljada dinara

       

Maturanti osnovnih i srednjih škola uskoro će proslaviti matursko veče, a upravo za tu posebnu priliku šoping centar Promenada pripremio je mnogobrojne popuste, ali i vredne nagrade.

Šoping centar Promenada je najveći objekat ovog tipa u zemlji i predstavlja svojevrsnu raskrsnicu velikog broja brendova i njihovih najnovijih kolekcija.

Maturante ove godine, uz pokazivanje đačke knjižice u Promenadi očekuju brojni popusti. Koji sve brendovi daju specijalne pogodnosti za maturante možete pogledati OVDE

Pored popusta za kupovinu, maturanti mogu da učestvuju i u specijalnoj aktivaciji  “Fotkaj i osvoji”.  U okviru aktivacije maturantima koji odaberu najoriginalniju odevnu kombinaciju za mature biće dodeljeni vaučeri za kupovinu garderobe u iznosima od 50000, 30000 i 20000 dinara.

Pravila za učestvovanje u nagradnom foto konkursu:

U radnjama sa nalepnicom “fotkaj i osvoji“ – Fashion&Friends, Mona, P….S….Fashion, Gagliardi i Garinello – pronađite i probajte najoriginalniji outfit za maturu, fotografišite se i objavite na svom Instagramu ili jednostavno fotografišite originalne modne komade koji bi bili idealni za matursku noć, objavite fotografije na svom Instagramu uz hashtag #maturapromenada i #promenadans, označite radnju u kojoj ste pronašli outfit i postavite lokaciju Promenada Novi Sad.

Napomene:

 • Nagradni foto konkurs se odnosi samo na maturante osnovnih i srednjih škola
 • Kako biste učestvovali u nagradnoj aktivaciji potrebno je da posedujete đačke knjižice
 • Samo u jednoj radnji možete pronaći, probati i fotografisati outfit
 • Nagradni vaučer možete iskoristiti samo u onoj radnji u kojoj ste se fotografisali
 • Jedna osoba ne može osvojiti više vaučera
 • Foto konkurs se odnosi samo na Instagram
 • Obavezno svoje profile podesite na PUBLIC kako bismo imali uvid u fotografije
 • Prilikom preuzimanja nagrade potrebno je imati važeći dokument za identifikaciju (lična karta, pasoš, djačka knjižica)

Tri najoriginalnije ideje, izabrane od strane stručnog žirija, biće nagrađene sa:

 1. 50.000 RSD
 2. 30.000 RSD
 3. 20.000 RSD

Nagradni foto konkurs traje od 15. do 25. maja. Dobitnici će biti proglašeni najkasnije 27. maja do 17 časova.

Bez obzira da li slavite malu ili veliku maturu, sigurni smo da potraga za savršenom odevnom kombinacijom nije laka. Upravo iz tog razloga želimo da vam predstavimo nekoliko brendova, čiji stilovi i raznovrsna ponuda izlaze u susret svim ukusima.

Fashion&Friends

Fashion&Friends novosadske maturante dočekuje sa sniženim cenama. Pred vama je fuzija urbanog stila, šarenih boja i karakterističnog veselog duha mode devedesetih godina.

Modni dodaci i detalji su ključ savršenog izgleda. Kreativan odabir nakita, smela ešarpa ili zanimljiva tašna, mogu da učine čudo za vaš izgled. Fashion Company ima zaista veliki izbor, posebno za one slobodnog stila.

P….S….Fashion

Prodavnice ovog brenda prava su adresa za ljubitelje bezvremenske klasike, elegantnih haljina i sofisticiranih odela. Nova kolekcija namenjena je ženama koje vole da imaju jedistveni izgled i stil, ženama koje ne robuju svetskim trendovima već ih sa uspehom samostalno stvaraju.

Garinello

Garinello je brend čije su kreacije stvorene za savremenog muškarca, sa naglaskom na eleganciju i kvalitet.

Korišćenje najfinijih materijala i modernih krojeva Garinello čini siguran izbor za svaku priliku. Bilo da ste ljubitelj formalnog ili ležernog izgleda, odevni predmeti ovog proizvođača u svakom mometu daju do znanja da imate ukus i da cenite kvalitet.

Mona

Mona svojim kupcima pruža dobro poznati kvalitet i stil, a sve u skladu sa vodećim svetskim trendovima.

Modele ovog proizvođača videćete na sofisticiranim i samouverenim pojedincima koji vode računa o svom izgledu u svakoj situaciji. Pored garderobe, Mona nudi i veliki izbor aksesoara.

Gagliardi

Prikladna garderoba za svaku priliku, inspirisana savršenim trenutkom na obali jezera Como – fascinirajuća, prestižna, elegantna i ležerna.

Napominjemo i da za kupovinu TOTAL LOOK-a  vas očekuju  specijalni popusti. Posebna sniženja odnose se i na odela za venčanja, kao i na odela za apsolvente.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Voja
16/05/2019 09:00

zalosna komedija.