Zaposleni u novosadskom preduzeću “Ciklonizacija” tokom vikenda su primili prvu dozu vakcine protiv korona virusa.

Kako navode iz ovog preduzeća koje posluje u komunalnom sistemu Novog Sada, ekipe “Ciklonizacije” su od početka epidemije, osim redovnih poslova, angažovane u tri smene i na poslovima dezinfekcije. Reč je o dodatnim merama prevencije širenja korona virusa koje sprovodi Grad Novi Sad, a dezinfekcijama su obuhvaćene zdravstvene i obrazovne institucije, autobusi gradskog prevoznika, zgrade od važnosti za funkcionisanje grada i službi bezbednosti, kao i vozila hitne pomoći.

-Imunizacija zaposlenih treba da zaštiti naše operativce koji su svakodnevno na terenu, ali i zdravlje građana koji dolaze u kontakt sa njima. Naše ekipe svakodnevno prolaze kroz stotine stanova i u uslovima pandemije predstavljaju potencijalne prenosioce virusa- navode iz “Ciklonizacije”.

Takođe, kaže se u saopštenju, po završetku procesa imunizacije operativaca, “Ciklonizacija” će biti u mogućnosti da poveće broj ekipa koje izvode tretmane protiv insekata i glodara u stanovima Novosađana. U ovom momentu na ovim poslovima, zbog svoje i sigurnosti građana, rade samo operativci koji imaju potvrđeno stečena antitela na korona virus.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments