TERORISTIČKI NAPAD: Napadač sa Novog Zelanda slušao srpske pesme, pa ubio preko 40 muslimana, na oružju ispisao imena na ćirilici

       

Napadač sa Novog Zelanda koji je jutos izvršio napad na dve Džamije gradu Christchurchu na Novom Zelandu, pre upada u džamije slušao je srpsku krajišku pesmu “Od Bihaća do Petrovca sela”

Napadač je navodno na oružju ćirlicom imao ispisana srpska  imena. Reč je o imenima srpskog kneza iz 14. veka i crnogorskog vojvode iz 19. veka, Stefana Lazara, Marka Miljanov Popović i Baja Pivljanina. Na oružju su ispisana i druga strana imena.

Konačan bilans žrtava napada mogao bi biti veći od 49.

Autor: nsuzivo.rs

2
Komentari:

1 Komentara
1 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Marko

Čista podmetačina a posledice mogu da budu katastrofalne .. mislim da država mora reagovati na sve načine i ograditi se od ovog incidenta kog su najverovatnije osmislile strane službe i albanski ucenjivački lobi ..

gugl je lako koristiti

ti si decko neupucen mnogo, alternativna desnica na zapadu se lozi na srpsku muziku iz perioda rata, imena napisana na pusci su vojskovodje koje su se borile protiv muslimana od kojih su neki srbi, nije u pitanju podmetacina nego mentolcina, naravno da ce se zapadnjak koji mrzi muslimane loziti na srbe istorija nam je prilicno puna klanja s muslimanima