Претрага
Претрага
Close this search box.

FENG ŠUI PRAVILA ZA BOGATSTVO: Ove stvari obavezno izbacite iz svoje torbe jer privlače siromaštvo

Foto: Marie France Asia

Ove stvari privlače siromaštvo, izbacite ih iz tašne i života!

Prema feng šuiju torba i novčanik su izuzetno važni za energiju, a veruje se da teret u torbi, odnosno ono što u njoj nosite može uticati na vašu energiju, sudbinu i blagostanje, odnosno na finansije.

Zavirite u svoju torbu, bez obzira na to da li je to velika ili mala torba, ranac ili torbe koje se vezuju oko struka.

Tašna koju nosite mora da bude čvrsta, neoštećena – to je znak sreće i pouzdane zaštite.

Uredna torba donosi harmoniju i čuva sklad, a veruje se da poslovna torba treba da bude sređena, visokokvalitetna i izdržljiva. Ona simbolično predstavlja vašu kesu s novcem.

Stručnjaci ističu da torba ne sme da bude preteška, jer to simbolizuje brige i opterećenja. Smatra se da ne treba držati torbu na podu jer se veruje da to privlači loše finansije. Važno je da u torbi postoji red, a neke stvari nikako ne treba nositi u torbi.

Fabričica torba; foto: Privatna arhiva

Nepotrebne stvari kradu energiju i donose haos

Sve što vam više nije potrebno izbacite iz torbe, a haos sredite tako što ćete rasporediti stvari po pregradama. Izbacite sve nepotrebno, jer to privlači nepotrebne poslove i prepreke na životnom putu.

Veruje se da će vam red doneti olakšano donošenje odluka. Nikako ne treba držati razbacan novac po torbi, već ga treba čuvati isključivo u novčaniku.

Foto: telegraf.rs

Prema feng šuiju, novac razbacan po torbi privlači siromaštvo, nedostatak finansija i postavlja energetske blokade na putu razvoja.

Mnoge žene nose u torbi stare karte, nepotrebne papiriće i račune koje čuvate u torbi vraćaju vas u prošlost, privlače opterećenje i nedostatak novca.

To označava da sa sobom simbolično nosite stare probleme i nepotrebne brige, živite u prošlosti, piše sajt krstarica.com.

(Sensa)

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага