HOROSKOP – VENERA KONAČNO KREĆE NAPRED 29. JANUARA: Očekuje nas iznenadno i oslobađajuće iskustvo!

Od 19. decembra prošle godine pod uticajem smo retrogradne Venere koja nas je navela da preispitamo neke segmente svog života, počevši od naših odnosa, novca, te koliko i kako vrednujemo sebe kao i ono što posedujemo.

U subotu, 29.1. Venera kreće prema napred s 11′ Jarca i polako završava period preslagivanja. Neke okolnosti nam postaju jasnije i izvesnije. Polako izlazimo iz inkubatora, još nas Merkur do 4.2. drži u nekim starim i nerešenim iskustvima.

Subota je posebno značajan dan jer se ponovno sastaju retrogradni Merkur i Pluton u znaku Jarca, prošli put je taj aspekt bi aktivan 30.12. prošle godine i kao da nas vraća na to mesto i omogućava nam da bolje shvatimo neke teme te dublje proniknemo u ono što je tada bilo bitno za nas. Istodobno, u subotu, Venera kreće prema napred i nalazi se u aspektu s Uranom. Očekuje nas neko iznenadno i oslobađajuće iskustvo. Moguće je da ti događaji budu u sprezi s iskustvima koje smo doživeli sredinom novembra ili sredino decembra prošle godine kada je taj aspekt bio na snazi. Kao da s naših ramena padaju stari tereti, izlazimo iz okova, idemo prema napred. Spoj Venere i Urana simbol su ljubavi, slobode i autentičnosti. Svega onoga što možemo živeti iz srca i što je uistinu najbolje za nas.

Dolazi rešenje, uvid, sve se odvija neočekivano i iznenada. Vidimo bolje ono što je bilo i to polako ostavljamo iza sebe. Idemo prema napred. Značajan datum biće 2.3. kada se Venera vraća na mesto s kojeg je krenula unatrag, a istovremeno se na istom stepenu dotiče s Marsom. Važno vreme za naš dalji smer u životu, bez obzira da li je u pitanju ljubav ili nekad druga priča.

Život se odvija u slojevima. Sve je isprepleteno i povezano. Jedna te ista situacija otkriva se u punini kroz protok vremena, ne uvek odjednom. Ponekad to ne vidimo, zato je važno biti prisutan. Biti strpljiv. Promatrati. Dopustiti životu da nam pokaže. I što je najvažnije, u miru biti na mestu neizvesnosti jer to je samo privremena pozicija.

Nakon što razvijemo poverenje u život, sve je jednostavnije.

Vaš svakidašnji život je vaša škola, vaš hram i vaša vjera.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti