Koja su to najseksi zanimanja?

       
Foto: Dremastime

Posao utiče na vašu želju da započnete razgovor, pa čak i kako da ga započnete.

Koji su najpoželjniji poslovi prema Tinderu (društvenoj mreži za pronalaženje partnera/partnerke), odnosno kod ljudi s kojim poslovima je najčešće prst otišao u desnom smeru i označio da vam se on ili ona sviđa? Ovaj popis se odnosi na muškarce i žene koji su dobili najviše oznaka ‘sviđaš mi se’ na Tinderu u 2018. godini u Americi. S obzirom na promene između 2016. i 2018.godine, možda se javljaju neki novi trendovi u seksi zanimanjima.

Godine 2016. na vrhu su bili piloti, a odmah zatim preduzetnici. Sada, iako je poslednja kategorija pala na osmo mesto na skali, ona je i dalje među prvih deset Lekar je zanimanje koje je 2016. bilo na trećem mestu, a sada je izgubilo svu naklonost, pa se ni ne nalazi na listi, a zamenjuje ga medicinski tehničar.

Advokat, model i student ostali su tamo gde su i bili, gotovo bez pomeranja sa svog mesta. Najseksi posao 2018. godine koji ‘ubire’ sve devojke na Tinderu za muškarca je bio dizajner enterijera.

Kod žena je stvar potpuno suprotna

Stjuardese i studentkinje pomerile su se za nekoliko mesta u odnosu na 2016. godinu. Preduzetnice su pale s trećeg mesta, ali nema straha jer su ta zanimanja još u top deset.

Prvo mesto u 2016. godini držala je fizioterapeutkinja, a u 2018. je pala za više od deset mesta. U 2018. godini najseksi zanimanje za žene bilo medicinska sestra. Na drugom mestu je prati stomatološkinja, dok treće mesto zauzimaju fotografkinje.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: