MET GALA: Najskandaloznija do sada

Kajli Džener, najmlađa milijarderka na svetu; foto: Boston 25 News

Lejdi Gaga je imala četiri odevne kombinacije, Džared Leto je u ruci nosio svoju glavu, za haljinu Kajli Džener je iskorišćeno 30.000 pera…

Pevačica Keti Peri na sinoćnjoj Met Gali; foto: USA Today

Svake godine, Met Gala u njujorškom Muzeju umetnosti, je najvažniji svetski modni događaj. Prva Met Gala je održana davne 1948. godine, a osnovala je publicistkinja Eleanor Lambert.

Na ovoj 71. Gali, voditelji su bili Serena Vilijams, Lejdi Gaga, Heri Stajls. Ovogodišnja tema je bila „Notes on ‘Camp'“, po eseju Susan Sontag, prvi put objavljenom 1964. godine.

Kamp (camp) je estetski stil i senzibilitet koji smatra da je nešto privlačno zbog njegovog lošeg ukusa ili ironične vrednosti. Znači, ovogodišnji stajling je trebalo da bude ironija ili parodija, preterivanje i taština.

I ova Met Gala je bila raskošna- nosile su se toalete i odela Tom Forda, Versaćea, Prade, Diora..

Glumica Prijanka Čopra u, haljini brenda Dior, i njen suprug; foto: Vogue India

Najveću pažnju privukla je Keti Peri, koja je bila luster, Lejdi Gaga se nakon velike roze haljine sa predugačkim trepavicama zlatne boje, skinula u donji veš, Niki Minaž je imala šlep na haljini dug nekoliko metara, a Prijanka Čopra je podsećala na kraljicu iz Alise u zemlji čuda.

Foto: Dženifer Lopez; foto: Us Weekly

Nisu izostali ni Kim Kardašijan Vest i njen suprug Kanje Vest, koji je nosio jaknu od 40 dolara.

Foto: Hypebeast

Na Met Gali su prisustvovale i model Emili Ratajkovski, Dženifer Lopez, Kendal i Kajli Džener, Selin Dion, Bela i Điđi Hadid, Kardi Bi, Donatela Versaće…

Lejdi Gaga je ukrala šou; foto: The Australian

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti