Najbesmislenije, a preskupe luskuzne stvari na tržištu

Poznato je da bogati ljudi troše ogromne sume novca na kupovinu pomalo besmislenih stvari, poput dijamantskih trepavica ili čokolada sa česticama zlata. U nastavku otkrijte neke od preskupih, a apsolutno bespotrebnih stvari koje danas postoje na tržištu i namenjene su milionerima.

Cipele od kozje dlake

Letos su veoma popularne bile čupave papuče, a „Saint Laurent“ je odeću sa dlakom podigao na još viši nivo. Cipele od kozje dlake koštaju hiljadu dolara.

Pilule sa šljokicama

Ukoliko tražite poklon za nekog ko ima sve, na pravom ste mestu. Napunjene listićima od 24 karatnog zlata i umočene u zlato, ovo je jedan prelepi dodatak kućnoj apoteci. Pilule naime imaju krajnje bizarnu svrhu– gutaju se u cilju da stolica osobe bude svetlucava. Pilulice prepune šljokica koštaju 425 dolara.

Preskupi Monopol

Ova igra svađa porodice i prijatelja od 1935. godine, a košta oko 16 dolara. Međutim, ukoliko želite da svoje iskustvo igranja Monopola podignete na viši nivo, izaberite igru čija je tabla napravljena od teleće kože. Ovaj Monopol koša oko 13 000 dolara, a uz tablu, dobićete i kožne kockice i srebrne figure.

Čarape od lamine vune

Ove čarape, opisane su kao najudobnije i najtoplije čarape na svetu, a napravljene su od vune retke vrste lama. Postoji samo 10 pari ovih čarapa, a jedan košta 1180 dolara.

Zlatni toalet papir

Ovaj izum nastao je u Australiji, a inspirisan je toaletima u Dubajiu, napravljenim od čistog zlata. Postoji samo jedna rolna toalet papir od 22 karatnog zlata na svetu, a košta 1,2 miliona dolara.

Dijamanstka ogrlica- za pse

Svi volimo naše krznene prijatelje, a bogataši ih izgleda vole najviše. Zato je „Amour Amour“ osmislio dijamanstku ogrlicu za kuce, a jedna košta i do 3,2 miliona dolara.

Kontaktna sočiva sa dijamantima

„La ser eye“ je glad za dijamantima iskoristio na krajnje bizaran način i te je odlučio da napravi sočiva. Dosad, postoji oko četiri hiljade ovakvih sočiva na svetu, a jedno košta oko 7 500 dolara.

Foto: Instagram

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti