Najčudniji pokloni koje su zvezde poklanjale!

Keti Peri poklonila je Rasel Brendu, njenom tadašnjem mužu, let u svemir! Ovo je svakako jedan od najkreativnijih i najčudnijih poklona.

  • Lejdi Gaga se sipovraćala u torbu i poklonila je Rajanu Marfiju– Mislili ste da Lejdi Gaga nema više čime da iznenadi. To je uradila na snimanju serije „Američka horor priča: Hotel“ i poklonila ko- producentu Rajanu Marfiju.
  • Skarlet Johanson dala je Rajanu Rejnoldsu ogrlicu od zuba– Rajan Rejnolds i Skarlet Johanson bili su u vezi. Za Rajanov rođendan, Skarlet je svoj zub optočila zlatom i poklonila ga na ogrlici.
  • Eminem je poklonio Elton Džonu dva dijamantska prstena u obliku penisa– Pitate se zašto je to uradio. Jedan je bio poklon za Eltona, a jedan za njegovog partnera.
  • Kim Kardašijan dobila je od Kanje Vesta 10 Burger King restorana– On je zakupio u Evropi 10 restorana brze hrane za svoju ženu Kim Kardašijan i to predstavio kao jedinstven svadbeni poklon. Originalno!
  • Anđelina Džoli i Bili Bob Torton poklonili su jednom drugom krvave ogrlice– Ovaj pomalo bizarni par bio je u braku 3 godine (2000-2003). Jedan od tih bizarnih trenutaka bio je kada je par izjavio da su se darivali ogrlicama koje imaju njihovu krv.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti