Najskuplji holivudski razvodi

Foto: Click2Houston

U žiži javnosti i medija ovih dana je razvod najbogatijeg čoveka na svetu, Džefa Bezosa, osnivača i direktora Amazona.

Bivša košarkaška zvezda Majkl Džordan razveo se od supruge Huanite 2006. godine, nakon 17 godina braka. Nakon razvoda isplatio joj je neverovatnih 169 miliona dolara.

Razvod Pola Makartnija i Heder Mils pre 11 godina još uvek je jedan od najskupljih selebriti razvoda ikad. Pevač joj je morao isplatiti gotovo 55 miliona funti, a kasnije je rekao da mu je brak s njom najveća greška decenije.

Brak Stivena Spilberga i njegove prve supruge Ejmi Irving potrajao je samo četiri godine, a završio tako da joj je slavni reditelj navodno isplatio 100 miliona dolara.

Mel Gibson i Robin Mur razveli su se 2011. nakon gotovo 30 godina braka i podelili njegovu 850 miliona dolara vrednu imovinu, što bi značilo da je Mur dobila 425 miliona dolara.

Razvod između Madone i Gaj Ričija bio je vrlo težak. Pevačica mu je morala isplatiti između 76 i 92 miliona dolara.

Iako se ne zna tačan iznos nagodbe, nagađa se da je Maria Šriver nakon razvoda od Arnolda Švarcenegera postala bogatija za 250 do 375 miliona dolara.

Brus Vilis i Demi Mur bili su u braku od 1987. do 2000. godine. Iako su nakon razvoda ostali u vrlo dobrim odnosima, navodno je Vilis svojoj bivšoj supruzi morao da isplati 90 miliona dolara.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti