Nauka otkriva- kako naži savršenog partnera pre 35. godine

Foto: Proxee Consulting

Matematičar Hena Frej objašnjava preko matematičke formule kako doći do savršenog partnera, odnosno partnerke.

Mnogi odnosi imaju svoje obrasce, što znači da se svi ponašamo na gotovo isti način u njima. Ti obrasci, dopuštaju matematičarima da naprave formule koje će vas učiniti uspešnijima tokom nepredvidivih događaja, kao što je npr. pronalaženje savršenog partnera ili partnerke.

Ta formula deluje u zbog nečega što se naziva- optimalna teorija zaustavljanja- birate pravo vreme za delovanje kako biste postigli najbolji mogući rezultat.

Ako zamislite da biste voleli da se venčate pre 35. godine, a počeli ste za izlaženjem sa 15 godina. Sudeći prema matematičkoj formuli, ne bi trebalo da smatrate nikoga za bračnog parntera tokom prvih 37 posto vašeg životnog veka. Što znači da veze pre svoje 22. godine života ne bi trebalo shvatati ozbijno. Osoba koja dolazi nakon tih procenata je vaš pravi odabir.

Hena Frej kaže da i ako ljubav tražite na internetu, ne ostavljajte tamo svoju sliku. I to matematika objašnjava. Pokazalo se da je osoba koja je više privlačna manje uspešna i tako će odbiit kandidate. Dok osobe, koje prikazuju svoju ranjivost i raznolikost na ovim stranicama, biže uspešnije.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti