Nikada ne biste rekli da su oni u rodbinskim vezama!

Foto: Hello Magazine

Pevačica Brendi i pevač Rej Džej su brat i sestra, ali i rođaci Snup Doga.

Pevačica Lili i glumac Alfi Alen, poznat po ulozi u seriji „Igra prestola“, brat su i sestra. Lili Alen jednom je napisala pesmu o tome kako njen brat treba hitno da nađe posao, ali je i rekla da su joj u Igri prestola ponudili incestuoznu ulogu nakon čega joj je brat „zabranio“ da govori o seriji.

Džejson Momoa poočim je Zoe Kravic. Momoa je u vezi sa Zoinom majkom Lisom Bonet već 12 godina.

Kopole su u rodu s Nikolas Kejdžom. Nikolas je promenio svoje prezime iz Kopola u Kejdž kako bi izbegao komentare o nepotizmu u industriji. Frensis Ford Kopola je njegov ujak.

Glumica Džulia Roberts tetka je glumice Eme Roberts. Ove poznate glumice vrlo su javne o svojoj porodičnoj povezanosti. Jedna drugu stalno spominju u intervjuima i navodno provode mnogo vremena zajedno. „Ona je divna,“ rekla je Džulia tokom intervjua za Allure. „Provodimo mnogo vremena zajedno, Ema je stvarno posebna osoba“, dodala je.

Glumica Džesika Kepšo, najpoznatija po ulozi u seriji Uvod u anatomiju, poćerka je reditelja Stivena Spilberga. Iako glumica nije odrasla s rediteljem, zbližili su se kada se njena majka udala za Stivena 1991. godine. Kaže da joj je to čak i odmoglo u karijeri jer ljudi uvek navijaju da uspe neko nepoznat.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti