Nikolas Kejdž trebalo bi da glumi samog sebe u novom filmu

Foto: New York Post

Ako se svi ugovori realizuju, Kejdž će glumiti fiktivnu verziju samog sebe- glumca koji očajnički želi ulogu u novom filmu Kventina Tarantina, dok usklađuje odnos sa svojom kćerkom tinejdžerkom.

Kroz film će razgovarati i sa egoističnom verzijom samog sebe iz devedesetih, koja mu ne da mira zbog toga što je napravio mnoštvo loših filmova i više nije zvezda.

Kejdžov lik ima tonu dugova i prisili se da se pojavi na rođendanskoj zabavi meksičkog milijardera koji je, igrom slučaja, obožavatelj njegovog rada i potajno se nada da će mu pokazati scenario na kojem radi. Dok se zbližava s milijarderom, CIA obaveštava Kejdža da je bogataš zapravo narkobos koji je oteo kćerku predsedničkog kandidata Meksika. Kejdža zatim regrutuje američka vlada da bi dobila potrebne informacije. Radnja filma postaje još dramatičnija kada Meksikanac dovede Nikolasovu kćerku i njegovu bivšu ženu. Dok njihovi životi vise o koncu, Kejdž preuzima ulogu života“, prenosi UNILAD.

Lionsgate je pobedio konkurenciju (HBO Max i Paramount) za film „Nepodnošljiva težina ogromnog talenta“, čiji scenario potpisuju Tom Gormikan i Kevin Eten, piše UNILAD.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti