Odbačen slučaj Nejmara zbog nedostatka dokaza

Foto: Fox News

Kancelarija Glavnog advokata Sao Paula obavestio je javnost da je slučaj protiv Nejmara, o kojem se pričalo nedavno, odbačen zbog nedostatka dokaza.

Najbolji brazislki fudbaler našao se pod policijskom istragom zbog optužbi za silovanje, za šta ga je okrivila Najila Trindade. Kako bi ova odluka bila stopostotna i konačna, tužiteljstvo je dobilo rok od 15 dana da još jednom analizira detalje slučaja.

Devojka koja je podigla tužbu tvrdi da je Nejmar silovao u pariškom hotelu ove godine.

„Nisam mislila da ću se kući vratiti živa. Želela sam da ga prijavim još u Parizu, ali sam se bojala posledica. Bože moj, on je lud. Udario me, silovao, bio je pijan i drogiran, a to je govorio i u porukama. On je nasilan zavisnik kog treba uhapsiti i poslati na rehabilitaciju. U ovakvom stanju u kakvom je, opasnost je za društvo i za sebe. Udario me i čak je fotografisao masnice na mojim leđima. Valjda je to napravio da može pokazati svojim prijateljima. Sledećeg dana ja sam udarila njega jer sam želela iz sebe da izbacim bes“, rekla je tada Najila i objavila video kojim je mislila da će dokazati silovanje.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti