Opet ljute javnost: Najmlađa milijarderka traži da pravno prisvoji izraz koji se svakodnevno koristi

Foto: interview magazin

Nakon što je njena starija sestra Kim Kardašijan naljutila i uvredila javnost i narod Japana želeći da svoj brend steznika nazove kimono, sada je Kajli Džener krenula njenim stopama.

Naime, najmlađa milijarderka i vlasnica kozmetičkog carstva, podnela je zahtev za zaštitom izraza „Rise and shine“ („Ustani i zablistaj“). Potez je usledio nakon što je njena pesma s tim izrazom, koju je pevala pri buđenju kćerkice Stormi, postala viralna.

Portal TMZ piše kako je Kajli podnela zahtev za zaštitu te tri reči, čime je uspela da postane još bogatija nego što jeste. Ako se zahtev odobri, ona će moći da ga stavi na proizvode poput „remena, haljina, šalova, pidžama, čarapa, donjeg veša i kozmetike“, prenosi Kosmopoliten.

Naravno, njen tim je već dizajnirao dve majice s kapuljačom koje imaju natpis „riiise and shiiinnee“ sa njenim licem koje je okruženo suncem. Majice su koštale 65 dolara, a već su sve rasprodate.

„Upravo sam za svoj zaštitni znak uzela ‘dobro jutro'“, „Ovo ne bi smelo da se odobri. Osećam da je ovo poput fraze ‘Srećan rođendan'“ i „Neko ih mora zaustaviti, jer će uskoro prisvojiti i Sunce i Zemlju“, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti