Foto: Mummy Matters

Prema feng šuiju predsoblje je važan prostor koji oslikava čitavu energiju naše kuće. Posebnu pažnju treba obratiti na njegovo uređenje jer je hodnik neki vid “portala” za energiju koja ulazi i izlazi u našem domu.

1. Nered 

Predsoblje treba da bude uređeno minimalistički. Uredan i čist prostor privlači mir i harmoniju, a nered negativnu energiju. Razbacane stvari, brojne cipele na podu ili garderoba na vešalici, kao i kanta za otpatke, nikada ne treba da budu u predsoblju jer privlače loše vibracije.

2. Zid kao blokada

Ako u predsoblju imate zid koji je blizu vrata, to je znak negativne energije. To ne znači da zid treba srušiti, možete iskoristiti stari trik s ogledalom. Okačite ogledalo na taj zid, neka reflektuje slobodan prostor. Tako da kada uđete u prostoriju, odmah vidite odraz prostora u ogledalu umesto samog zida. Pokušajte da izbegnete da se u odrazu ogledala vide ulazna vrata.

3. Ulazna vrata u lošem stanju

Ako se vaša ulazna vrata kvare, škripe ili teško otvaraju, popravite ih. Na energetskom nivou, veruje se da problemi s vratima otežavaju otvaranje novih mogućnosti. Zato se pobrinite da su vaša vrata bez pukotina i ogrebotina.

Izvor: sensa

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments