Ovo su najduži holivudski brakovi

Foto: USA Today FTW

Džon Bon Džovi je svoju suprugu Doroteu Harli upoznao u srednjoj školi, a venčali su se 1989. u Las Vegasu. Par ima četvoro dece i još uvek su u srećnom braku.

Bono i njegova supruga Ali upoznali su se u srednjoj školi u Dablinu, a u braku su 36 godina. Imaju četvoro dece.

Snup Dog i Šante Tejlor upoznali su se u srednjoj školi. Venčali su se 1997., a 2004. Šante je podnela zahtev za razvod braka. Ali, do razvoda na kraju nikad nije došlo- par se pomirio, a pre 10 godina obnovili su zavete.

LeBron Džejms i Savana Brinson zajedno su od srednje škole. Košarkaš je zaprosio 2011. godien prstenom vrednim 300.000 dolara. Venčali su se dve godine kasnije i imaju troje dece.

Glumac Džef Daniels u braku je s Kejtlin, koju je upoznao u srednjoj školi. Imaju troje dece.

Reper LL Kul Džej bio je tinejdžer kad se zaljubio u Simon Smit, prijateljicu svoje rođake. Vezu su započeli 80-tih, venčali se 1995., a danas imaju četvoro dece.

Legendarni glumac Semjuel L. Džekson buduću suprugu LaTanju Ričardson upoznao je na fakultetu. Venčali su se 1980. i imaju jednu kćer.

Osnivač Fejsbuka Mark Zukerberg suprugu Priscilu Čan upoznao je na jednoj žurci na Harvardu. Vezu su započeli 2003., a venčali su se 2012. u dvorištu svoje kuće u Palo Altu.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti