Paranormalne stvari s kojima su se susreli slavni

Džesika Alba, Kijanu Rivs, Demi Lovato samo su neka od imena poznatih koji su se susreli sa paranormalnim.

„Nisam imala pojma šta je to bilo. Osetila sam snažan pritisak i nisam mogla ustati iz kreveta, nisam mogla da govorim, nisam mogla da se pomaknem. Bila sam bespomoćna“, ispričala je glumica Džesika Alba (37) koja je kao dete doživela dramatično iskustvo s duhom. „Nešto je povuklo moj čaršav i pritiskalo me, a kada sam se uspela da se oslobodim tok snažnog pritiska počela sam da vrištim i otrčala sam kod roditela u sobu. Od tada nisam spavala u svojoj sobi i ubrzo smo se odselili. Nešto je bilo u toj kući“, objasnila je.

Glumica Kejt Hadson (39) i njena majka Goldi Hon (72), vide mrtve ljude. Barem su tako rekle u jednom intervjuu. „Nije baš da ih vidimo, ali osećamo njihovu prisutnost. Peta energija. Verujem u energiju i da se naši umovi mogu transformisati u nešto materijalno, nešto drugo osim ljudskog tela“ rekla je Kejt.

Ariana Grande izjavila je da je videla demona. „Bili smo u Kanzasu i otišli smo u navodno ukleti dvorac, što je bilo jako uzbudljivo. Sledeće noći krenuli smo automobilom do jednog groblja koje je prozvano ‘sedmim ulazom u pakao’. Čim smo se približili groblju, automobilom se proširio nepodnošljiv smrad sumpora koji je terao na povraćanje,što je jedan od znakova prisutnosti demona“, rekla je Ariana Grande (25), pevačica koja je priznala da je doživela polu demonsko i polu duhovno iskustvo. „Zatim se u automobilu pojavila muva od niotkuda, što je još jedan znak demona. Shvatili smo da to nije dobra ideja, okrenuli smo se i krenuli nazad i usput se izvinjavali demonima da nismo hteli da dođemo tu. Onda smo se fotografisali i na fotografijama su bila tri zamućena lica“, objasnila je.

Još dok je bio dete, glumac Kianu Rivs (54) već je imao bliski susret s paranormalnim bićem. Bio je u dnevnoj sobi s dadiljom, braćom i sestrama. Svi su se družili, a onda ih je naglo prekinula sablasna pojava. „Iz hodnika je kroz vrata u dnevni boravak doletela jakna, odnosno lebdela je ispred nas. Bukvalno lebdela, kao da ju je neko obukao, samo nije bilo ruku, nogu ili tela, nije bilo ničega. Kao klinac pomislio sam da je to baš fora, ali kada sam vidio prestravljeno lice dadilje shvatio sam da je to s*anje bilo zaozbiljno“, ispričao je.

Metju Mekonahi živeo je u kući sa duhom koji nije želeo da ode. „Nisam se bojao, ali ona je stalno bila prisutna u svakom delu kuće. Jednom sam joj rekao da se slobodno kreće kuda hoće, ali da se ja ne mislim odseliti. Kada sam imao goste, svi su mi dolazili i govorili da je neko u hodniku. Nakon dugo vremena, nestala je i sada živim normalnije“, objasnio je glumac. Njegov dom u Holivudu bio je opsednut duhom po imenu Madam Blu.

Model Điđi Hadid izjavila je da se sprijateljila sa duhom i da joj je kuvala čaj. „Kada smo bili deca, živeli smo u jako staroj kući, a moja soba je bila na tavanu. Čuli smo čudne zvukove koji su dolazili iz ormara, a kada smo pitali tatu šta bi to moglo biti, rekao nam je da je pre nas ovde živela jedna starica“ ispričala je Điđi, koja je imala mnogo neobjašnjivih situacija.

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti