Pink branila supruga, pa izvređala fana!

Foto: Los Angeles Magazine

Američka pevačica Pink na Instagramu je objavila sliku na kojoj njen sin Džejmsonuživa u čokoladi, pa se sav zamrljao oko ustiju i rukica. „Čokolada je dobra za decu, zar ne? Instagram, pomozi mi, ne mogu odgajati decu bez tebe“, napisala je Pink iznad slike.

Većina fanova pozitivno je reagovala na sliku, ali jedan je ipak imao primedbu na njenog supruga, KarijaHarta: „Suprug ti je stalno pod lupom zbog totalnog nedostatka brige za svoju decu, pa zato ovaj tvoj komentar baš i nije smešan. Volim tvoju muziku, deca su ti predivna, ali tvoj suprug… Žao mi je“, napisao je ljuti fan.

Pevačici nije trebalo dugo vremena da uzvrati udarac: „Trebalo bi da se bolje informišeš i o tome kakav je moj muž u ulozi oca. Reci mi sad, koliko si vremena proveo s mojim suprugom? Poznaješ li moju decu? Jesi si svestan njihovog razvoja? Jesi li ti savršeni roditelj?“, napisala je ljutito.

Iako je fan rekao da će ga ona sad verovatno blokirati, Pink je i na to imala odgovor: „Izgledaš mi kao neko ko bi mogao mnogo naučiti na mom profilu“, rekla je.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti