POČELA VELIKA ASTROLOŠKA PREKRETNICA: Trajaće do jula 2023. godine, evo šta nam sprema

Zbog Mesečevih čvorova Bik/Škorpion naš život postaje bogatiji za neka nova, pa i neizbežna iskustva, piše astrološkinja Julijana Oremović. 

Od 18. januara dolazi do značajne astrološke prekretnice koja će uticati na naše životno putovanje. Severni Mesečev čvor izlazi iz Blizanca i ulazi u znak Bika, a južni iz Strelca, prelazi u Škorpiona. Taj će uticaj trajati do 17. jula 2023. i imamo priliku za nove spoznaje i učenja, kao i za otpuštanje i preobražaj svega što nas u tome ometa.

Severni i južni Mesečevi čvorovi imaju važnu ulogu u našem životnom putovanju, predstavljaju put naše Duše, mesta na kojem imamo priliku da se razvijamoo i poboljšamo kvalitet odnosa prema samima sebi,a posledično i našeg života.

Severni čvor je mesto potencijala i razvitka, južni čvor pokazuje mesto gde neretko idemo linijom manjeg otpora, tu ‘čistimo karmu’ i spoznajemo šta trebamo otpustiti kako bismo otvoriti vrata severnog čvora.

Severni čvor koji će se nešto više od godinu dana kretati znakom Bika stavlja fokus na naše resurse, unutarnji kapital (znanja, iskustva, talente i veštine), na novac te osećaj sigurnosti, dok južni čvor osvetljava naše sene, manipulacije, kontrolu, destruktivnost, opsesije, mesta na kojima se sabotiramo, što trebamo pustiti jer više nije dobro za nas.

Sada učimo ceniti ono što imamo. Biti zahvalni na tome. Otkrivamo šta je za nas vrednost. U šta je vredno ulagati naše vreme i energiju. Pozvani smo stvoriti strukturu, učvrstiti temelje određenih područja našeg života, probuditi, osnažiti osećaj sigurnosti unutar sebe, a potom i u spoljnom svetu.

Otkrivamo i kako naš osećaj osobne vrednosti utiče na naše odluke i izbore. Ono što sada imamo ili nemamo u svom životu, a želimo, jasno nam pokazuje kako vrednujemo sebe.

Zato razmislite o tome gde ulažete svoje vreme i energiju? Šta tolerišete? Koje granice postavljate? Šta je za vas vredno? Šta ima moć nad vama, za šta imate osećaj da je jače od vas? Šta vas hrani dobrim i pozitivnim, a gde se osećate nemoćno? I na kraju, zapitajte se od čega trebate odustati, što usmrtiti, a što dubinski transformisati(južni čvor u Škorpionu), kako biste s više lakoće ostvarivali svoje planove.

Kako će se ovi čvorovi odraziti na svakog od nas, zavisi od toga gde će biti smešteni u vašem ličnom horoskopu, ali glavne teme jesu – novac, osećaj lične vrednosti, hrana, egzistencija, osećaj sigurnosti, nasledstvo i resursi drugih ljudi.

nsuzivo.rs/sensa.hr

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti