Pol Makartni priznao ko je kriv za raspad Bitlsa

Foto: GRAMMY.com

Godinama su razlozi, koji su naveli grupu iz Liverpula da se razdvoji 1970. godine, bili tema rasprave među obožavateljima. Neki bi rekl Joko Ono, udovica Džona Lenona.

„Džon je rastavio Bitlse“, rekao je Makartni u intervjuu za radijsku emisiju američkog voditelja Hauarda Sterna. Stern mu je na to dobacio: „I pokušao ti je pripisati da si ti kriv?“.

„Duga je to priča, ali tako je ispalo. Bili smo na sastanku i Džon je došao i rekao da izlazi iz grupe. Pronašao je Joko i to je bilo to za njega. Voleo je snažne žene poput njegove majke i tetke. Njegova tadašnja žena Sintija mi se jednom prilikom poverila. Rekla mi je da želi muškarca koji bi vreme provodio kod kuće više nego negde putujući i, poznavajući Džona, odmah mi je postalo jasno da nisu jedno za drugo“, rekao je Pol.

„Džon se našao s Joko i doveo je na snimanje grupe u studiju. Činilo nam se to malo nametljivo, ona s nama dok snimamo. Gledajući na situaciju iz današnje perspektive, čovek je bio apsolutno opčinjen njom. Želeo je da je poštujemo i to smo radili“, izjavio je Pol.

Džon Lenon i Pol Makartni; foto: Fatherly

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti