Prestrašni horori za Noć veštica!

Španski film „REC“

Ovi horori su prestrašni, pa će vas dobro isprepadati!

  1. Psiho (Alfred Hičkok, 1960.)- Kažu da je jedan od najstrašnijih filmova ikad! Marion Krejn je opljačkala svog poslodavca i pobegla, ali to joj toliko neće pomrsiti planove u životu, koliko činjenica da je odlučila da prespava u Bejts Motelu u kojem je čeka Norman Bejts. Lik Normana je rađen po istinitom liku.
  2. Paranormalna aktivnost (Oren Peli, 2007.)- Kako to obično biva- prvi deo je bolji od svih nastavaka. Nema kosti, nema krvi, ali je prestrašan. Radnja se vrti oko snimka mladog para koji se suočio s demonskim natprirodnim silama u novoj kuči. Usput, smatra se jednim od najprofitabilnijih filmova svih vremena.
  3. Duhovi u nama (Alehandro Amenabar, 2001.)- Ovaj psihološki horor film, sa Nikol Kidman u glavnoj ulozi, okrenuće vam Noć veštica naopačke. Spremite se dobro.
  4. Duhovi prošlosti (Robert Zemekis, 2000.)- Kler nakon nesreće sasvim izgubi sećanje. Nakon nekog vremena počinje da viđa duhove na svom imanju u Vermontu, a njen muž se boji da mu žena sasvim nije izgubila um. Uloge: Mišel Fajfer i Harison Ford.
  5. Čudne igre (Mihael Haneke, 2007.)- Samo ćemo napisati, jedan od glavnih glumaca je odbio da pogleda gotov film jer ga je samo snimanje već toliko uznemirilo. Doduše, neki tvrde da je original i strašniji (original je australijska verzija, ovo je američka).
  6. REC (Pako Plaza, 2007.)- Da li ste znali da Španci i Japanci prave najstrašnije horore? Evo jednog španskog.Nećete ostati ravnodušni.
  7. Sirotište ( H.A. Bajona, 2007.)- Da li ste spremni za još jedan španski psihološki horor?Ispitivanja su pokazala da su ljudima u horor filmovima najstrašniji deca i stare osobe. Ovaj film obiluje njima.

UŽIVAJTE!

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti