Prva dama Amerike ispričala sve o bračnoj krizi

Foto: Oklahoma Eagle

U televizijskoj najavi stoji kako u ovom intervjuu nije bilo ‘zabranjenih pitanja’ pa je tako Melania otkrila i kako je navodna afera njenog supruga Donalda Trumpa uticala na njihov brak.

Prva Dama Melania Tramp (48) je u intervjuu za televizijsku kuću ABC prvi put progovorila o suprugovim aferama. Voditelju Tomu Ljamasu je Melania ‘otvorila dušu’ i ispričala mnoge stvari iz privatnog života o kojima se do sada samo nagađalo.

U televizijskoj najavi stoji kako u ovom intervjuu nije bilo ‘zabranjenih pitanja’ pa je tako Melania otkrila da li podržava #MeToo pokret i kako je navodna afera njenog suprugaDonalda Trampa (72) uticala na njihov brak.

Podržavam žene i treba ih čuti. Moramo im dati potporu. Ali takođe i muškarcima, ne samo ženama“, kazala je Melania za ABC u razgovoru koji je vođen tokom njene nedavne posete  Africi.

Melania Tramp je u intervjuu takođe izrazila žaljenje što neka udruženja koje deluju u Africi ne žele s njom raditi na humanitarnim programima koje finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

„Žalosno je da neka udruženja kojima želim da budem partner to odbijaju zbog sadašnje administracije. Mislim da biraju politiku umesto pomaganja drugima“, kazala je Melania.

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti