Sav taj glamur: Venčanje princa Harija i Megan Markl

Venčanje princa Harija i Megan Markl ne prestaje da bude u žiži javnosti. Svi svetski mediji prenose detalje ovog venčanja, a naš portal Vam predstavlja najlepše haljine koje su nosile zvanice.

Venčanju ovog para prisustvovale su brojne zvanice, poput Viktorije i Dejvida Bekama, Serene Vilijams i njenog supruga, glumca Idris Elbe, Amal i Džordž Kluni… Ovaj događaj bio je prilika da svi pokažu svoju eleganciju u Vindzoru.

  • Viktorija Bekam još jednom je pokazala zašto je baš ona nekrunisana ikona stila! Svoju teget dugu toaletu, sa šeširom u istoj boji, upotpunila je crvenim potpeticama, i bila jedna od najlepše stilizovanih dama na venčanju.
  • Amal Kluni je od šešira, koji je obavezan aksesoar na kraljevskim venčanjima, do torbice bila odevena u žutu boju. Njena haljina oduševila je sve modne znalce, pogotovo detaljem na leđima. Amal je opravdala svoju eleganciju koja je prati već godinama.
  • Indijska glumica Prijanka Čopra, blistala je u kostimu boje lavande i ukrašenim potpeticama. Bolivudska zvezda nosila je šešir iste boje koji je na sebi imao tulipane boje lavande.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti