Šta se dešava sa telom kada napunimo trideset?

Foto: Man Repeller

U tridesetima se u telu snižava nivo hormona odgovornih za očuvanje mišićne mase, a rezultat je njihova prirodna atrofija. 

LICE GUBI KOLAGEN- U tridesetima telo proizvodi nešto manje kolagena, a to se najpre vidi na koži lica. Bez pravilne nege, crte lica brzo će se zaoštriti, a lice će izgledati ispijenije i mršavije. S obzirom na to da ne želite da izgledate “zlo“, važno je na vreme pronaći negu koja vam savršeno odgovara. Na vreme je ključno u ovom slučaju. Ponuda proizvoda za negu kože sve je veća i potrebno je pronaći najkvalitetniju.

BOLJI IMUNITET- Jedna od dobrih strana tridesetih je bolji imunitet. Naime, telo je s vremenom proizvelo veliku količinu antitela pa su žene u tridesetima manje osetljive na niz bolesti. Dakle, prva viroza više neće pokositi baš vas!

BOLJI SEKS- Znamo, ovome se stvarno niste nadali, ali istina je. Dokazano je da ženama u tridesetima, u odnosu na one u dvadesetima, raste samopouzdanje i bolje znaju što žele. Logična posledica je bolji seksualni život! I najbolji deo je činjenica da to uopšte ne dugujete muškarcu, već sebi samoj!

SEDA KOSA- Iako se u prošlosti sedima moglo nadati tek u četrdesetima, prosečne starosne granice ipak su se spustile na tridesete. Dakle, možete se nadati pokojoj sedoj vlasi, ali to je samo valjani razlog za malo češće posete frizeru. A svaka žena voli dobru frizuru!

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti