Stiven Sigal izjurio iz emisije kada se poteglo pitanje zlostavljanja

Foto: Russia Beyond

Glumca je do sada je za silovanje i seksualne napade optužilo pet njegovih kolegica. 

„Uhvaćeni ste u sve te optužbe za seksualno zlostavljanje. Imate optužbu protiv sebe za silovanje i zanima me kako se nosite sa svime time?“, upitala je voditeljka Kirsti Vark glumca Stivena Sigala (66) juče u BBC-ovoj emisiji ‘Newsnight’. Ali, pre nego što je dovršila svoje pitanje, Sigal je istrgao mikrofon za uši i izjurio iz kadra!

Ranije ove godine, statistkinja iz akcionog trilera „Na smrtonosnoj zemlji“ iz 1994. optužila je glumca da je silovao u svojoj kući na Beverli Hilsu. Britanska glumica Rejčel Grant(41) rekla je kako je Sigal seksualno zlostavljao na probama za film 2002. godine. Prošle godine je Stivena optužila i kolegica Porša de Rosi (45) da ju je napao tokom privatne audicije u njegovoj kancelariji.

„Na poslednju audiciju za film sa Stivenom Sigalom trebalo je da idem u njegovu kancelariju. Rekao mi je da je hemija glumaca na ekranu i iza kulisa vrlo bitna za film. Počeo je da otkopčava svoje kožne pantalone. Istrčala sam napolje i nazvala svog agenta. Ona se uopšte nije uzbudila i odgovorila mi je: „Nisam znala da li je on tvoj tip“- napisala je Porša na društvenoj mreži.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti