Претрага
Претрага
Close this search box.

SUTRA TAČNO U 20.39 ČASOVA STIŽE PUN MESEC U JARCU – Ova četiri znaka očekuju PROMENE

Foto: BBC Science Focus Magazine

Ovaj pun Mesec nas poziva na duboku transformaciju, na isceljenje trauma, a neki od vas doneće važne odluke.

Iako je Sunce trenutno u znaku Raka koji je emotivan, to neće umanjiti uticaj punog Meseca u Jarcu, koji će doprineti da hladnokrvno sagledamo stvari koje su nam važne.

Pun Mesec u Jarcu uticaće na sve horoskopske znakove, a ponajviše na Jarčeve, Ovnove, Rakove i Vage.

JARAC

Ovo je lični test za vas, jer ćete oko 13. jula posumnjati u svoje sposobnosti. Bićete ranjivi i nesigursni, što nije svojstveno vašem znaku. Kako je Mesec vašem sedmom polje, nije isključeno da ćete imati problem u braku ili poslovnim partnerskim odnosima.

RAK

Pun Mesec u Jarcu u vašem sedmom polju donosi krizu u braku. U svakom slučaju ako imate poslovnog partnera, ovo nije dan kada treba da mu se suprotstavljate. Ovo je vrsta psihološke krize jer ćete biti u raskoraku između onoga što želite i trebate da uradite.

VAGA

Pun Mesec u polju doma i porodice donosi vam porodične probleme i brige. Jedna osoba iz porodice će vas zabrinuti,a mogući su kavrovi u stanu. Bićete opterećeni stvarima koje su se dogodile u prošlosti u vašoj porodici.

OVAN

Pun Mesec u Jarcu je kriza na poslu. To je sukob sa autoritetom i osećaj pritiska da se stvari ne odvijaju onako kako smatrate da treba. 13. jula ne treba da donosite važne poslovne odluke. Moguće je da će neko izvršiti pritisak na vas da uradite na poslu nešto što vam ne odgovara. Ovo je i potreba da se promeni radno mesto ili profesija.

informer.rs/nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti