Tom Henks podelio svoje savete za srećan brak

Foto: InForum.com

Glumci Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson u braku čak 31 godinu.

Nemoj se venčati pre 30. godine- Par se upoznao za vreme snimanja filma 1985. godine, kada su glumili zaljubljeni par. Henks je tad već imao ženu i dvoje dece, a Vilson je imala verenika. Nakon 3 godine veze u tajnosti, Henks je ostavio svoju ženu i zaprosio Vilson.

Budite spremna na kompromis, čak i u najgorim situacijama- Glumac je odgajan kao katolik, a njegova sadašnja žena kao pravoslavna Grkinja. Različite religije nisu stvorile prepreku ovom paru- shvatio je koliko je religija bitna njegovoj ženi, pa je prešao u pravoslavlje.

Budite podrška jedno drugom- Tom Henks je prvi Oskar osvojio 1994. godine, a na bini se za sve je zahvalio svojoj ženi. „Ovde sam samo zato što mi moja žena svaki dan pokazuje šta je ljubav“, rekao je glumac ponosno.

Razveseli svog partnera sitnicama- „Moja žena je moja najveća ljubav, a ta veza je mnogo jača od reči žena, devojka ili majka. Ne mogu zamisliti svoj život bez nje. Često joj ostavljam ljubavne poruke kako bih joj ulepšao dan. Uvek fotografišem sve što radim kako bi se osećala delom mog života čak i kada nismo blizu. To radim zato što mislim da to voli“, dodao je.

Foto: nsuzivo.rs

 

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti