Top 10 romantičnih filmova

Sumorni i kišni ponedeljak. Početak radne nedelje i jedva čekate njen kraj. Za opuštanje kod kuće sa voljenom osobom preporučujemo 10 romantičnih filmova koji će Vam popraviti dan. Uživajte!

Preumorni ste za bioskop. Bio je težak radni dan. To su samo neki od razloga zašto biramo da filmove gledamo kod kuće sami, sa porodicom, prijateljima ili partnerom. Ovog puta Vam preporučujemo listu 10 romantičnih filmova za ušuškavanje u krevetu.

1. Lepotica i zver (Beauty and the Beast, 2017) – Ako još uvek niste pogledali filmsko ostvarenje Diznijevog crtaća, uradite to što pre! Ova adaptacija bajke oduševila je sve generacije. Vratite se u detinjstvo i ispunite romantikom Vaše veče. Glavne uloge tumače Ema Votson i Luk Evanson. P.S. – Zahvalićete nam se kasnije.

2. Ponovo kod kuće (Home again, 2017) – Podsetite se da se ljubav, porodica i prijateljstvo grade stalno. Riz Viterspun igra glavnu ulogu u ovoj modernoj romantičnoj komediji, igrajući lik Alis. Poruka koju ćemo pamtiti iz ovog filma je „Život iznova nije za početnike“.

3. Do poslednjeg daha (Breathe, 2017) – Radnja filma je inspirisana istinitim događajima, i ostavlja gledaoce bez daha. Dirljiva priča o ljubavi u kojoj glave uloge imaju Endru Garfild i Kler Foj.

4. Naše duše noću (Our souls at night, 2017) – Ljubitelji ste starog Holivuda? Onda je ovo pravi film za Vas! Uz glumce poput Džejn Fonde i Roberta Retforda znamo da ne možemo pogrešiti u odabiru filma. Pripremite vino i zagrlite voljenu osobu.

5. Moja ljubavna priča (The Big Sick, 2017)– Kulturne razlike kod parova je inspiracija za ovu romantičnu komediju. Jedan od glumaca i glavnih aktera je Rej Romano, voljeni glavni lik serije „Svi vole Rejmonda“.

6. Savršen plan (Un plan parfait, 2012) – Francuska romantična komedija koja će Vas nasmejati do suza, i nateraćete Vas da se iznova vraćate ovom filmu. Avanturu Vam predstavljaju Dijana Kruger i Deni Bon.

7. Beležnica (The Notebook, 2004) – Retki su koji ovaj film nisu odgledali. Ali, uvek je odličan za romantične večeri sa voljenom osobom.

8. I u dobru i u zlu (The vow, 2012) – Prijatelji i Vaš partner kažu da ste nepopravljiv romantik? Ovaj film onda ne smete propustiti! Priča je istinita pa će Vas još više ganuti. U glavnim ulogama gledamo Rejčel Mek Adams i Čening Tatuma.

9. P.S. Volim te (P.S. I Love You, 2007) – Pri ruci treba da imate maramice. Mnooogoooo maramica. Najemotivniji film na našoj listi. Glavnu žensku ulogu tumači dobitnica čak dva Oskara Hilari Svank, a glavnu mušku ulogu je dobio Džerard Batler, čiji je najpoznatiji film „300 – Bitka kod Termopila“.

10. Ta luda ljubav (Crazy, stupid, love, 2011) – Rajan Gosling, Ema Stoun, Stiv Karel i Džulijan Mur samo su neki od glumaca koji su ovu filmsku priču učinili beskrajno smešnom i dirljivom u isto vreme. Obavezno pogledajte, vredi!

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti