Žizel otkrila svoju mračnu tajnu

Foto: Hollywood.com

„Stvarno sam razmišljala o tome da ako skočim sa terase, da će napokon biti kraj i da se neću brinuti o mom svetu koji se sve više smanjuje. Mislila sam da me sve oko mene može ubiti“ rekla je Žizel.

Brazilski supermodel Žizel Bundšen (38) je u svojima memoarima “Lekcije: Moj put ka smislenom životu“, koji izlaze za nekoliko dana, otkrila mnogo nepoznatih detalja o sebi.

Progovorila je o svojim prvim napadima panike koji su počeli da se događaju pre petnaest godina i na kraju je doveli do razmišljanja o samoubistvu.

„Stvarno sam razmišljala o tome da ako skočim sa terase, da će napokon biti kraj i da se neću brinuti o mom svetu koji se sve više smanjuje. Mislila sam da me sve oko mene može ubiti. Prvo su to bili avioni, nakon toga liftovi, tuneli, hoteli, studio, pa i automobili. Na kraju sam imala strah i od svog stana. Sve je postalo poput kaveza, osećala sam se poput zarobljene životinje i nisam mogla normalno da dišem. Pomislila sam kako bi sve bilo lakše kad bih jednostavno skočila“, ispričala je Bundšen neke detalje iz memoara za People.

Obratila se lekarima koji su hteli da joj prepišu lekove protiv bolesti, međutim nije htela da ih uzima i promenila je stil života.

„Pušila sam, pila flašu vina i tri kafe dnevno, a svega sam se odrekla u jednom danu. Razmišljala sam kako se toga moram odreći jer su te stvari isto razlog boli u mom životu“ ispričala je Žizel.

Glumica je uspela da se izbori sa problemima i sad je u srećnom brako skoro devet godina s igračem američkog fudbala Tomom Bredijem s kojim ima dvoje dece.

Autor: nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti