Претрага
Претрага
Close this search box.

Gradonačelnik čestitao rukometašima Vojvodine na osvojenoj osmoj uzastopnoj tituli prvaka države

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Rukometni klub “Vojvodina” osvojio je osmu uzastopnu titulu državnog prvaka, a iza sebe ima još tri velika trofeja u ovoj godini. U Gradskoj kući, rukometaše je danas primio gradonačelnik Miloš Vučević.

-Uvek krajem maja, koliko sam ja ovde, dolaze sa trofejem. Gde god imamo fer uslove Novi Sad daje šampione. Posebno me raduje činjenica da će Republika Srbija u nekoliko sportova investirati sredstva, a verujem i da će u oblasti rukometa upravo klub “Vojvodina” biti ona adresa koja će dobiti dodatni podsticaj kako bi bila što konkurentnija u evropskim takmičenjima. Hvala vam još jednom na pobedama, rezultatima, ovo nije slučajno. To je rezultat marljivog rada igrača i odgovorne uprave- rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Milan Đukić, predsednik Rukometnog kluba “Vojvodina”, istakao je da je najlepši deo sportskog posla upravo kraj maja kada ponosno dolaze u Gradsku kuću sa trofejima.

-Danas smo doneli samo jedan trofej, jer da smo doneli sve ono što smo osvojili u ovoj sezoni bio bi potreban jedan malo veći sto. Četiri trofeja smo osvojili u ovoj godini- naglasio je Đukić.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Mladen Šotić, rukometaš “Vojvodine”, zahvalio se svima koji su cele godine bili uz njih, na tribinama ili svojom energijom, a nadaju se da će i sledeće godine ponoviti iste rezultate. Njemu se pridružio i saigrač Jovica Nikolić, koji se zahvalio gradu na podršci i da će se potruditi i sledeće godine da ostvare iste rezultate.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti