Претрага
Претрага
Close this search box.

Provela je godine u izolaciji, nikog nije viđala, svi su je ignorisali, Snežana Savić glumi Jovanku Broz nakon razdvajanja od Tita

Foto: Film i TV

Provela je godine u izolaciji, nikog nije viđala, svi su je ignorisali, Snežana Savić glumi Jovanku Broz nakon razdvajanja od Tita

Glumica Snežana Savić glumiće Jovanku Broz u filmu „Jovanka Broz i tajne službe”. Ona će Jovanku glumiti nakon razdvajanja od Tita, jer se previše mešala u politiku i htela da preuzme vlast. Jovanku do šezdesete godine života igra Milica Tomašević, a potom, ulogu nekad najmoćnije žene Jugoslavije preuzima Snežana.

– Milica Tomašević igra Jovanku do nekih 60 godina života, do pred rastanak sa Titom. Ja je igram kada je ona odvojena od Tita, kada odlazi u izolaciju i kada se retko sreću. Bilo je nekoliko scena kada je došlo do susreta, ali Jovankina verzija priče je da su uspeli da ga odvoje od nje, jer je ona navodno volela vlast i želela da preuzme tron –  rekla je Snežana za “Super TV”.

Tita su na kraju uspeli da odvoje od Jovanke, jer se ona previše mešala u sve.

– Postavljala je razne uslove. Mnogi tvrde da je to Titu na neki način zasmetalo. To je moja lična opservacija. A možda i vreme čini svoje, možda mu je samo dosadila žena koja ga stalno pritiska. Bili su ubeđeni da ona škodi njegovom zdravlju i da on treba da bude sam. Razdvojili su je od Tita jer se previše mešala u politiku- tvrdi Snežana.

K. A.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti