Претрага
Претрага
Close this search box.

Druga nedelja “Novosadskog dečijeg leta 10”

Druga nedelja “Novosadskog dečijeg leta 10” je pred nama i trajaće do 20. septembra. Ovu manifestaciju, iako u drugačijem duhu, organizuje se pod sloganom “Dah planete, vapi dete” i to 26. septembra.

Ovu nedelju “NSDL 10” najmlađi sugrađani će imati priliku da uče o drveću i kako ono diše, šta jedrugarstvo, šta su to arheobotaničke bašte, koji su stari i novi majstori i umetnici, gde sve žive gljivice, kad je dobro reći “ne”, kroz koje gradove prolazi Dunav, a oprobaće se i u pikadu i zumbi.

Spisak svih radionica nalazi se na linku https://issuu.com/boomsns/docs/knjizica_nsdl_10
(knjižica za listanje).

Predstojeće dve nedelje bogatog zabavno-edukativnog i sportskog programa koji su pripremili Galerija Matice srpske, Spomen-zbirka Pavla Beljanskog, Muzej Vojvodine, Prijatelji dece Novog Sada, Centar za obrazovanje “Kefalo”, Centar za edukaciju “Crown Education”,  Centar za proizvodnju znanja i veština, Adrenalin park “Zemlja čuda”, Vojvođanska pikado Federacija, Kapuaera akademija Novi Sad, Škola fudbala “Siniša Mihajlović”, Kinesis Mix, i Dečiji kulturni centar Novi Sad.

Kako je već najavljeno, zbog pandemije nije planirano svečano otvaranje, dok će se radionice nesmetano organizovati onako kako su organizatori zamislili, a uz poštovanje odgovarajućih preventivnih mera radi zaštite naših najmlađih sugrađana.

Programi će se, osim na gore pomenutim lokacijama, održavati i u Kulturnim stanicam Barka, Svilara i Eđšeg, kao i u dvorištu Arhiva Vojvodine.

Njihove aktivnosti možete da pratite i na društvenim mrežama:

Prijave na radionice su obavezne zbog ograničenog broj učesnika i mera koje su na snazi. Za sve dodatne informacije, kao i zakazivanja gostovanja, pozovite na 0603717968.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti