Gradonačelnik Miloš Vučević sastao se danas u Gradskoj kući sa predstavnicima grčke kompanije Veropulos.

Oni su razgovarali o izgradnji objekta veličine 11.000 kvadrata, a Veropulos će otvoriti svoje objekte Jumbo i Super Vero, kao i prateće sadržaje.

– Novi Sad će uskoro dobiti novi hipermarket, Super Vero i Džambo, o čemu sam razgovarao sa čelnicima kompanije Super Vero. Verujem da će ovaj projekat biti uspešan i da će taj prodajni objekat doneti i nova radna mesta za Novosađane – rekao je Vučević.

Miloš Vučević: Verujem da će ovaj projekat biti uspešan i da će taj prodajni objekat doneti i nova radna mesta za Novosađane

Kako je NS Uživo ekskluzivno javio još u martu, kada smo razgovarali sa vlasnikom kompanije Nikoso Veropulosom, otvaranje je planiramo u septembru ove godine, a u kompaniji se da nadaju da neće imati prekide građevinskih radova, koji mogu nastati iz različitih neočekivanih razloga.

Ovo će biti najveći Veropulosov objekat u Srbiji. Osim Novog Sada, ova grčka kompanija od 2006. godine posluje još samo u Beogradu.

– Objekat koji otvaramo u Novom Sadu će imati dve glavne zone. Super Vero će zauzimati površinu od 3500 m², a Jumbo 7000 m². Jedan manji deo od 300 m² ćemo izdavati kompanijama iz oblasti farmacije, bankarstva i hemijskog čišćenja. Ukupna prodajna površina će biti oko 10-11000 m² – rekao je Veropulos za naš portal i dodao da se planira zapošljavanje preko 100 ljudi.

Super Vero će zauzimati površinu od 3500 m², a Jumbo 7000 m²

Veropoulos je prošle godine i zvanično preuzeo kompaniju Novotrans Novi Sad na lokaciji Kisački put broj 1 sa placem i objektom u početnoj fazi izgradnje. Novotrans se prema uvidu iz APR-a nalazio u vlasništvu MAT Real Estate, koja pripada grupi Matijević.

Ovo će biti najveći Veropulosov objekat u Srbiji. Osim Novog Sada, ova grčka kompanija od 2006. godine posluje još samo u Beogradu.

Nikola Bilić

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments