Srbobran će postati jedna od vodećih banjskih destinacija- Evo zašto ga vredi posetiti (VIDEO)

Foto: Gradskeinfo.rs

Juče su zvanično započeli radovi na rekonstrukciji i dogradnji hotela Elan u Srbobranu. Ovaj šarmantni grad koji smo posetili kreće ka značajnoj transformaciji kako bi postao istaknuta turistička destinacija.

Dugogodišnji san zajednice, transformacija hotela Elan u savremeni Spa centar pozicioniraće Srbobran kao jednu od vodećih banjskih destinacija.

Napori uloženi u ovaj projekat deo su šire inicijative, predvođene predsednikom opštine Radivojem Debeljačkim, a usmerene ka osvežavanju ovog mesta.

Takođe je u toku renoviranje Kulturnog centra, trenutna obnova Trga slobode (projekat koji je mirovao od 1955. godine), uspostavljanje vodnih rezervoara za poljoprivredno navodnjavanje i mnogi drugi infrastrukturni radovi.

Šta će nuditi hotel Elan?

Po završetku, vizija Spa kompleksa obuhvata dva unutrašnja termalna bazena za medicinske i rekreativne svrhe, kao i dva spoljašnja bazena i vrhunski Spa centar.

Zbog toga će predstavljati pravu atrakciju za sve one koji vole da uživaju u Spa sadržajima, ali i one kojima je to, zbog zdravlja, neophodno.

Ipak, hotel Elan neće biti jedini razlog zbog koga vredi posetiti Srbobran. Njegova bogata istorija ogleda se u fasadama ostalim iz vremena mnogih velikana koji su živeli na ovom prostoru, kao što je recimo porodica Dunđerski.

U videu možete videti zbog čega će se Srbobran sve bolje kotirati na turističkoj mapi Srbije, te šta sve podrazumeva rekonstrukcija čuvenog hotela Elan.

Dok Srbobran nastavlja napredovati, transformacija hotela „Elan“ simbolizuje nadu i napredak. Očekuje se da će ovaj projekat stvoriti brojne mogućnosti za zapošljavanje, dodatno doprinoseći prosperitetu čitavog regiona.

gradskeinfo.rs

Tagovi:

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Biljana
12/08/2023 23:49

Moj Srbobran❤

Gost
M I L T O N
13/08/2023 09:38

***SVAKA ČAST ZA CELU EKIPU I GRADONAČELNIKA NA IDEJI I ZALAGANJU ZA OVAKO VELIKI PROJEKAT KOJI SE NADAM DA ĆE TE USPEŠNO IZGURATI DO KRAJA I OČEKUJEM POZIVNICU ZA SVEČANO OTVARANJE ZA 3-4 GODINE …AKO JOŠ BUDEM “”O V D E “”- SRETNO!!!

Gost
Irena Pavićević
13/08/2023 10:14

To bi bilo super! Jedva čekam!

Gost
Dušan
13/08/2023 11:18

Stoko nevaspitana i bezrepa, očistite prvo kanal. Što je Marija Terezija napravila vi niste sposobni ni da okrečite. Bagro jedna lopovsak.

Gost
Snežana Spasić
13/08/2023 22:06

Sve ste lepo opisali, ali… Da ne smrdi ovako (da mi je samo znati od kuda se širi taj užasan smrad???), poverovala bih da je rajski vrt.

Gost
Boki
14/08/2023 10:06

Grad?

Gost
Desa Bjelica Kurteš
14/08/2023 10:29

Drago mi jr za obnavljAnja Srbobran

Gost
Kiki
14/08/2023 15:58

Samo u mašti!!
Zato 55 godina čekam bazen a rođena sam u Srbobranu!!!
Nesposobna vlast a samo se hvali a čukun unuci će vraćati dugove ako će još biti Srba!!!

Povezane vesti