Претрага
Претрага
Close this search box.

Stiže film o podmornici “Titan”! “Ljudi zaslužuju da saznaju istinu”

Foto: Wikipedia

Kako prenose svetski mediji film će pokriti “periode pre, tokom i posle petodnevne potrage za podmornicom“.

Iako su svi očekivali da proslavljeni reditelj Džejms Kameron, režiser filma “Titanik” snimi i film o katastrofi podmornice “Titan”,to se ipak neće desiti. Ova katastrofa, u kojoj su poginuli svi putnici podmornice, dobiće svoju filmsku verziju, ali će ga producirati Brajan Dobins.

Nesreća u kojoj je poginulo svih pet muškaraca u podmornici, nakon što je plovilo izgubilo kontakt sa kontrolorima na kopnu i implodiralo, postala je međunarodna vest u junu. Kako prenose svetski mediji film će pokriti “periode pre, tokom i posle petodnevne potrage za podmornicom“.

“Važna je samo istina. I svet ima pravo da zna istinu, uvek, a ne mamac koji nam trpaju u grlo oni koji traže svojih pet minuta slave”, izjavio je koscenarista Džonatan Кizi, pišu strani mediji. On je dodao da je život mnogo komplikovaniji od crno-bele varijante i da u njemu uvek postoji mnogo nijansi.

Film trenutno ima rani naziv „Salvaged“ („Spaseni“), i produciraće ga E. Brajan Dobins, koji stoji iza horor-komedije „The Blackening“. On će sarađivati sa MindRiot Entertainment, kompanijom koja takođe snima dokumentarne serije o Кajlu Bingemu, bivšem direktoru misije OceanGate-a, kompanije koja stoji iza podmornice.

b92

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti