Poslednja dva dana simpatizeri okupljanja na Mišeluku uputili su niz negativnih komentara na račun našeg portala, a u vezi sa događajima koji su se nedavno odigrali u blizini popularnog sabirnog centra ljubitelja motocikala i automobila.

Naša redakcija pisala je o tri konkretna dešavanja, prvi je slučaj saobraćajne nezgode u kojoj je mladić prevrnuo svoj automobil a usled neprimerene brzine ili nedovoljnog iskustva za volanom.

Drugi slučaj je vest i video snimak fizičkog obračuna trojice muškaraca, koji zapravo nema veze sa inače homogenim i dobronamernim kolektivom auto moto entuzijasta.

View this post on Instagram

Tuča na Mišeluku #nsuzivo #novisad

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs) on

Treći slučaj je slučaj prolaska motocikliste na crveno svetlo

Uvereni da naš mediji ima neku skrivenu agendu kada je u pitanju druženje na Mišeluku, jedan broj mladića koji svoje vreme provodi tamo, u komentarima na naše vesti negativno je reagovalo na pisanje redakcije.

“Da razjasnimo, portal NS Uživo nema negativan stav prema ljudima koji se druže na Mišeluku. Naprotiv, imamo respekt prema ovoj tradiciji i jednoj vrsti prećutnog dogovora da se ljubitelji motora i automobila skupljaju na jednom mestu, umesto da svoju dozu adrenalina potraže na nekom od novosadskih bulevara”, poručio je Nikola Bilić glavni odgovorni urednik portala NS Uživo.

Bilić dodaje da su pomenuta dva događaja sami po sebi primeri lošeg ponašanja.

U slučaju prvog događaja reč je o vožnji koja očigledno prevazilazi mogućnosti osobe za upravljačem. Što nije u domenu zabave već opasne vožnje sa mogućim najgorim ishodom.

PROČITAJTE JOŠ: BRAVO DOBRI LJUDI: Ekipa sa Mišeluka skupila novac za lečenje male Ane

“Video snimak na kom se vide muškarci koji se tuku nije nikakva kritika na okupljanje na Mišeluku. Isti ili slični događaji neretko se dešavaju po noćnim klubovima i na samim ulicama. Sve se svodi na same aktere, koji su iz njima poznatih razloga ušli u fizički konflikt“, kazao je Bilić.

PROČITAJTE: (FOTO) VIŠE STOTINA VOZILA STOJI NA MIŠELUKU: Razlog okupljanja oduševiće sve sugrađane

On poručuje da će portal NS Uživo nastaviti kao i do sada da prati događaje na Mišeluku, uz najveću moguću podršku onim aktivnostima koje imaju humanitarni karakter

Autor: nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sta te briga
18/05/2020 20:52

Serete vi mnogo

JocaSaMišeluka
19/05/2020 13:06
Reply to  Sta te briga

Baš si veliki dingospo.

JocaSaMišeluka
19/05/2020 10:22

Video bih vas da živite pored…
Do tri, četiri ponekad i 5 ujutru…
Posebno uveče kad se vraćam sa posla a neki kreten prođe tik ispred auta, u krivini pa i sa ugašenim farovima. Izginućete ljudi, uništićete život sebi, svojoj i tuđoj porodici. Čuvajte se i pamet u glavu.

Bojke
19/05/2020 15:32

Dobar je ovaj Petar Zivkovic sto ne zna ni osnove gramatike i pravopisa.

Petar Zivkovic
20/05/2020 10:47
Reply to  Bojke

Bojke kad poludis od takvog ponasanja zaboravis i kako se zoves. Inace ja sam taj Petar Zivkovic. Pozzz