(VIDEO) UZNEMIRUJUĆE: Pojavio se snimak trenutka nesreće kod Pupinovog mosta u kojoj je poginuo muškarac

       
Vozač Dačije, muškarac (44), poginuo je na licu mesta, dok je suvozač iz džipa, žena (35), prošao sa težim povredama, a vozač džipa bez povreda.

Sinoć se dogodila tragična saobraćajna nezgoda na obilaznici Pupinovog mosta u kojoj je jedna osoba izgubila život. Muž i žena koji su preživeli ovu saobraćajnu nesreću su objavili snimak koji je zabeležila njihova kamera.

Iako su se prvobitno pojavile različite informacije o tome šta se zapravo desilo, na snimku se jasno vidi kako vozilo marke “Dačija” u punoj brzini prelazi u suprotan smer i izaziva direktan sudar sa vozačem čija je kamera zabeležila udes.

“Išli smo od Zemuna ka Borči a dačia je išla ka Zemunu. Vozač je bukvalno preleteo u suprotnu traku i sudario se sa mnom, ne znam tačno da li je zaspao ili šta se tačno tu desilo” – rekao je vozač džipa M.M.

Na putu je bilo mnogo polomljenog stakla rasutog u dužini od nekoli ko desetina metara. Mogli su se primetiti i delovi karoserije koji su se nalazili na kolovozu i van njega. Prednji deo džipa bio je u potpunosti zgnječen, dok je “dačija”, koja se nalazila van kolovoza u jarku, bila oštećena najviše na sredini i u zadnjem delu.

Nažalost vozač “dačije”, muškarac (44), poginuo je na licu mesta, dok je suvozač iz džipa, žena (35), prošao sa težim povredama, a vozač džipa bez povreda.

“Nisam u bolnici, ali po lekarima da. Povrede nisu ozbiljne ali je trauma velika. Ne prestajem da plačem zbog čoveka koji je nastradao” –  napisala je sugrađanka, povređena žena iz udesa.

Autor: Srbija Danas
Video: Vaš Lobi

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments