Da u današnje vreme devojkama nije lako pronaći partnera za život dokazala je jedna Milica koja je rešila da ne sedi skrštenih ruku i čeka “princa na belom konju”, već da zasuče rukave i sama pronađe svoju sreću. Međutim, iako joj to nije bila namera, vrlo brzo je završila na društvenim mrežama gde je njena objava sa bandere počela da se deli neverovatnom brzinom.

Naime, ova dvadesetpedogodišnja devojka je okačila oglas u kome traži muža i jasno definisala sve kriterijume koje dotični treba da poseduje.

– Poštena, skromna devojka, zdrava, obrazovana i ostvarena, od 25 godina, prijatnog izgleda, traži momka sličnih godina koji želi da se ostvari kao suprug i otac i da provede život sa lojalnom osobom koja je spremna da bude najbolji prijatelj i podrška i u najtežim trenucima u životu, glasi početak oglasa.

Milica dodaje i da joj je važno da kandidat bude pošten, vredan, zreo i stabilan muškarac koji želi porodicu. Kao bitnu komponentu navodi i da je u kontaktu sa svojim osećanjima.

– Život je kratak, ne propustite šansu da upoznate osobu o kakvoj možda sanjate, ako Vam je dosta nepoštenih, nezrelih devojaka, sponzoruša, onih koje ne znaju šta žele… – dodaje devojka u pismu i poziva momke da joj se jave na mejl adresu navedenu u oglasu uz obavezno motivaciono pismo u kojem bi udvarači trebalo da navedu zbog čega zaslužuju šansu za izlazak sa njom.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Novosadista
02/02/2022 14:30

Ovo je prevara, ko jos koristi yahoo sem matoraca i pedofila

Yahoo.co.uk
02/02/2022 17:52
Reply to  Novosadista

Već nisi u užem izboru Novosadista, Yahoo se koristi i te kako, to što je tvoj svet Google šta reći.

Lav
02/02/2022 23:45
Reply to  Novosadista

Kolega, nemate pojma.

Mate mornar
03/02/2022 08:06

E u ovome i jeste fora. Ovaj lik @ novosadista nije svestan da je i on kao i devojka koja je napisala oglas realno u zrelim godinama. Samo sto ona trazi porodicu, a novosadista koji je verovatno stariji od nje i ima bar 35 god trazi i dalje smisao zivota, a verovatno i kintu od roditelja…Samo napred devojko!

Princ
04/02/2022 13:58

Znaci bukvalno cu da joj se javim. Bilo bi ekstra da sutra kazem deci: ”Deco, razlog zasto ste ovde je sto je vaš ćaća hteo da upozna curu na neuobicajen nacin i zato sto je vaca majka okacila oglas”.