Udruženje “Čepom do osmeha“ juče, 17. septembra, u Pančevu, u Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje “Mara Mandić“ petnaestogodišnjem dečaku Nikoli Cvetković koji boluje od progresivne mišićne distrofije, uručilo je elektromotorna kolica i time obezbedilo pomagalo za trideset i sedmo dete od početka pokretanja akcije.

Uz pomoć prijatelja akcije iz kompanije “Ernst&Young“, koji su odlučili da usmere polovinu
novčanih sredstava za kupovinu elektromotornih kolica, uspeli su da usreće Nikolu i da njemu, i njegovoj porodici olakšaju svakodnevni život onoliko koliko je u njihovoj moći.

“Veoma smo ponosni na to što smo naišli na podršku i opravdali poverenje pomenute kompanije i što je naša  saradnja rezultirala jednim lepim delom.Zahvaljujemo se direktoru škole ‘Mara Mandić’, Goranu Vladiću, nastavnici Marijani Kalkan, nastavnom osoblju, đacima i porodici Cvetković na izvrsnom gostoprimstvu. Uvek je zadovoljstvo
provoditi vreme i stvarati uspomene sa ljudima dobrog srca. Udruženje nastavlja sa oplemenjenom energijom i ljubavlju do narednog uručenja – jer samo zajedno možemo mnogo!”, navodi se u saopštenju udruženja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments