Претрага
Претрага
Close this search box.

Rekonstruisan put od Bačkog Gradišta do raskrsnice za Nadalj (VIDEO)

Foto: Vojvodina uživo

U sklopu rekonstrukcije puta između Bečeja i Temerina, nedavno je puštena u saobraćaj deonica od Bačkog Gradišta do raskrsnice za Nadalj.

Odmah po završetku deonice od Gradišta do Nadalja, nastavilo se sa rekonstrukcijom dela puta između Gradišta i Bečeja. Saobraćaj na deonici Bečej – ulaz u Bačko Gradište je obustavljen 23. oktobra i planirano je da se radovi završe do 04. novembra.

Foto: Vojvodina uživo

Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati alternativnim putem pravcem: Kružni tok u Bečeju, dalje državnim putem I B reda broj 15 do Srbobrana, zatim II A reda broj 115 do Nadalja i dalje od Nadalja do Bačkom Gradišta državnim putem II A reda broj 10

Podsetimo, pre mesec dana, u Pokrajinskoj vladi je potpisan ugovor o prenosu novčanih sredstava između Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj i Puteva Srbije za izradu tehničke dokumentacije, studija i elaborata i urbanističko-tehničke dokumentacije za rekonstrukciju puta IIA reda broj 102 od Temerina do Bečeja.

Izgradnjom obilaznice i izmeštanjem trase državnog puta kroz Temerin i Bački Jarak dužine 12 kilometara na kojoj će ograničenje biti 80 km/h ostvariće se ogromna ušteda u vremenu za stanovnike opštine Temerin, ali i za stanovnike opštine Bečej koji gravitiraju ka Novom Sadu.

Planovi za izgradnju obilaznice oko Temerina postoje još od prethodne decenije. Najduža ulica u Srbiji je decenijama pod ogromnim opterećenjem.

Vojvodina uživo

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti