BLIŽI NAM SE RETROGRADNI MERKUR Detaljan pregled za SVE horoskopske znake

Foto: Vox

U astrologiji se kaže da Merkur vlada komunikacijom, vestima, putovanjima, tehnologijom, tračevima i informacijama, što znači da, kada je retrogradan, možemo očekivati da će se desiti čitava gomila nezgoda, kao što su propuštene veze i pogrešna komunikacija.

Od 23. avgusta do 15. septembra očekuje nas novi retrogradni Merkur. Device, ne očajavajte što se drugi retrogradni Merkur dešava pod vašim znakom – samo uradite ono što najbolje radite i umesto toga planirajte vesele nezgode. Pre-retrogradna senka je počela 3. avgusta, a post-retrogradna senka će se zadržati do 30. septembra.

Devica je vladar javnog zdravlja i karijere. Retrogradnost u njemu će sprečiti vaš napredak. Takođe možete propustiti da se dobro predstavite. Nosite plavu boju jer je to boja komunikacije. To bi vam moglo pomoći u određenoj meri.

Devica mrzi haos i nered koji će doneti ova retrogradnost. Znak zvezde je praktičan. Merkur je njen vladar, što stvari čini još neurednijima.

Foto: Pexels

Efekti na Ovna

Ovnovi, bićete u lošijoj poziciji u pogledu finansija. Oni od vas koji idu u profesionalnu karijeru moraće naporno da rade da bi postigli dobre rezultate. Takođe, možda putujete nepotrebno, jednostavno gubite novac. Ako planirate da odete na odmor, suočićete se sa preprekama. Izbegavajte bilo kakve sukobe sa ženskim članovima vašeg domaćinstva. Ne nosite žuto jer će vas naljutiti. Nosite crvenu češće da biste sačuvali mir u svom domu. Crvena je boja porodice. Nosi se za poboljšanje odnosa sa njom.

Efekti na Bika

Bik, koji je i sam zemljani znak, biće pogođen ovim retrogradnim. Možete se osećati iritirano i uznemireno. Uz malo truda, bićete dobro. Izbegavajte pokretanje bilo kakvih novih poduhvata. Ponekad ste lenji u svim svojim stvarima. Međutim, sa retrogradnim Merkurom u Devici orijentisanoj ka detaljima, proverićete još jednom svoj rad pre podnošenja. Takođe, oni koji planiraju da odu u inostranstvo na školovanje suočili bi se sa preprekama. Izbegavaj sukobe sa braćom! Oženjeni Bikovi sa decom treba da izbegavaju svađe sa starateljima ili dadiljama jer bi to moglo da izazove značajne probleme. Češće šetnje prirodom će vam prijati.

Efekti na Blizance

Blizanci, iako će vaša zdravstvena i finansijska pitanja biti u redu za ovu retrogradnost, vaša karijera bi mogla biti loša. Možda ćete promeniti posao ili profesiju, što bi se dugoročno moglo pokazati nepovoljnim za vas. Takođe, možete se upustiti u sukob sa starijima ili kolegama. Zadržite svoj temperament ili se suočite sa glasinama o sebi. Neki od vas bi se takođe sukobili sa starešinama porodice. Ne budi tvrdoglavi. Vi ste društveni znak, ali izbegavajte izlaske.

Efekti na Raka

Rak, ova retrogradna faza Merkura u Devici će vas izigrati. Pokušajte da budete jasni dok prenosite svoju poruku, inače će doći do zabune između vašeg posla i privatnog života.

Efekti na Lava

Retrogradnost će usporiti vaš napredak u svim aspektima života. Ako budete forsirali stvari, produžićete probleme.

Foto: Amazon.in

Efekti na Devicu

Vaša veza može biti uništena tokom ovog perioda. Mnogo biste se svađali u ličnim i profesionalnim krugovima. Međutim, čim se retrogradnost završi, sve će biti normalno.

Efekti na Vagu

Vage, sve dok se ponašate profesionalno, vaša profesija će biti u redu.

Efekti na Škorpiju

Pokušajte da zadržite pozitivan stav prema svemu. Nećete odbiti nijedan predlog a da ga bar ne pogledate. Pašćete u radoznalo razmišljanje. Izbegavajte to.

Efekti na Strelca

Retrogradni period će vas zbuniti. Pokušajte da očistite svoj način razmišljanja vežbanjem i meditacijom. Bilo bi vam teško da iznesete svoju poentu.

Efekti na Jarca

Jarčevi, ako ne provodite vreme sa svojim najmilijima, problemi bi nastali kako Merkur retrogradi u horoskopskom znaku Device.

Foto: Inverse

Efekti na Vodoliju

Retrogradnost će uticati na vaš sektor odnosa. Dajte prostor svojim voljenima, inače bi se mogli pojaviti problemi.

Efekti na Ribe

Umetnici, pisci i vajari Ribe biće u lošoj situaciji tokom ovog perioda. Možda nećete moći da postignete svoje ciljeve, uprkos tome što ste povezani sa dobro naučenim mentorima. Takođe, putovanje zbog bilo kakvih aktivnosti bilo bi nepovoljno. Vaš odnos sa partnerom bi bio loš. Vaša deca bi izazvala probleme. Oslonite se na svog partnera radije nego da ga odgurnete.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti