Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

OVAN

Znam da vam nije do posla, ali uložite još malo snage i završite ono što imate, pa se spremite na zasluženi odmor. Ne budite nervozni, ne morate se sa onima oko vas “pokačiti” baš poslednjeg radnog dana u godini. Naglašena strast prema voljenoj osobi.

BIK

Ništa od onoga što ste isplanirali ne funkcioniše kako treba. Pa dobro, ako već vidite da situacija ide tako kako ide, makar pokušajte da je pratite i da se ne nervirate. Napeti ste jer niste sigurni ni kako ćete uspeti da se uskladite sa voljenom osobom zbog njenih obaveza.

BLIZANCI

Vama su danas u glavi samo troškovi, troškovi, troškovi. Koliko god se vi trudili da novac rasporedite baš onako kako treba, uvek ispadne da morate potrošiti više od planiranog. Pa šta da se radi, pred ulaskom u praznike smo – zažmurite na jedno oko.

RAK

Niste se nadali da će vas saradnici ili šef iznervirati baš poslednjeg radnog dana u godini, ali šta sad… Bitno je da odradite ono što imate, da se pokupite i odete kući. Do tada će vas nervoza popustiti, pa ćete moći da funkcionišete korektno sa voljenom osobom.

LAV

Niste planirali da baš danas budete vredni za sve pare, ali ispada da će to baš tako biti. Doduše, niste vredni samo u poslovnom segmentu – ne, vi ste se već angažovali oko priprema za praznike. Emotivni partner izbegava da vam pomogne, pa možete biti i malo ljuti na njega.

DEVICA

Vi ste rešili sve što ste imali, čekate da završite radno vreme, pa da se bacite u šoping i nabavku svega što vam je potrebno za praznike. Budite sigurni da ćete isprazniti novčanik, pa zato napravite spisak onoga što vam je potrebno, ne kupujte impulsivno.

Telegraf

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments