Претрага
Претрага
Close this search box.

HOROSKOP ZA VIKEND OD 29. DO 31. JULA: Vodolija budi strasti, Vaga dobija ponudu za bolji posao!

IZVOR: SHUTTERSTOCK

Saznajte šta horoskop za vikend od 29. do 31. jula 2022. godine!

Ovan

U petak, kvadrat Meseca u Lavu i Marsa, vaše vladajuće planete, izazvaće vam bes. Ako se potrudite da kontrolišete svoje emocije, sve će proći bez posledica. Mesec u Devici u subotu i nedelju pomaže vam da se usredsredite i usmerava vašu energiju na brigu o sebi. Trigon Sunca sa Jupiterom u Ovnu u vašoj prvoj kući podiže vaše samopoštovanje do neslućenih visina. Iskorisitite ga da ostvarite planove!

Bik

Mesec u Lavu u petak osvetljava vašu četvrtu kuću doma i porodice, što će vas podstaći da se zbližite još više i provodite kvalitetno vreme zajedno. Kvadrat prema Marsu i Uranu ukazuje na to da su nevolje uvek moguće, čak i kada mislimo da su daleko. Mesec u Devici u subotu i nedelju doneće vam kreativnost, baš kao i sekstil između Meseca i vaše vladajuće planete, Venere.

Blizanci

Mesec u Lavu u petak pokreće komunikaciju u vašoj karti, a njegov kvadrat sa Marsom i Uranom podstaći će vas da vodite računa o tome šta govorite i pred kim. Konjukcija Meseca sa vašom vladajućom planetom, Merkurom, osnažuje vašu komunikaciju. Subotnji i nedeljni Mesec u Devici biće u vašoj četvrtoj kući doma i porodice što će učvrstiti vaše odnose i osećaj zajedništva. U međuvremenu, opoziija Merkura i Saturna može vam pomoći da završite bilo koji posao koji ste planirali sami da finansirate.

Rak

Mesec u Lavu u petak biće u kvadratu s Marsom i Uranom u vašem sektoru prijateljstva. Vodite računa, dosta je tenzije. Ako dođe do svađe ili sukoba, to bi moglo značiti kraj tog prijateljstva. Sekstil Meseca s Venerom u Raku ističe vašu nežnu i brižnu stranu. Potrudite se da dobro iskoristite trigon između Sunca i Jupitera u sektoru novca i karijere i da ostvarite svoje finansijske planove.

Lav

Dok se Mesec u Lavu u petak pridružuje stelijumu planeta u vašoj prvoj kući sopstva, vaše samopouzdanje biće na visokom nivou. Ako možete da izbegnete da vas poremeti kvadrat Meseca s Marsom i Uranom, čeka vas sjajan i harmoničan dan. Mesec u Devici u subotu i nedelju osvetljava vaše polje finansija, dok opozicija između Merkura i Saturna u vašem partnerskom sektoru može olakšati težak razgovor sa voljenom osobom koji ste dugo odlagali.

Foto: Goop

Devica

Mesec u Lavu u petak osvetljava vašu podsvest, dok njegov kvadrat sa Marsom i Uranom može da probudi davno zakopani bes. Oslobodite ga fizičkom aktivnošću, pisanjem ili na neki drugi način. Samo ga nemojte potiskivati! Mesec u Devici u subotu i nedelju povezuje vas sa zemaljskom energijom. Njegov sekstil sa Venerom u nedelju podstiče vas da provodite vreme sa svojim prijateljima.

Vaga

Mesec u Lavu u petak biće u vašem sektoru prijateljstva, dok njegov kvadrat sa Marsom i Uranom sugeriše da pažljivo birate reči i dela, kako ne biste u afektu naneli nepopravljivu štetu odnosu s drugima. Mesec u Devici u subotu i nedelju osvetljava snove i intuiciju u vašoj karti, dok njegov sekstil s vašom vladajućom planetom, Venerom, donosi profesionalnu priliku koju ne bi trebalo da propustite.

Škorpija

Mesec u Lavu je u vašoj desetoj kući karijere, a u kvadratu sa Marsom i Uranom u vašem sektoru odnosa. Biće vam potreban oprez jer će sve oko vas biti krhko I lomljivo. Pokušajte da sprečite da preterane emocije i reakcije naškode vašoj karijeri ili odnosu sa voljenom osobom. Mesec u Devici u subotu i nedelju fokusira svoju energiju na prijateljstvo i društvene odnose, a njegov sekstil sa Venerom podstiče vas da provodite vreme sa svojim najmilijima.

Strelac

Mesec u Lavu u petak u vašem sektoru avantura biće i u kvadratu sa Marsom i Uranom u vašem sektoru zdravlja i blagostanja. Ovakav položaj planeta traži od vas dodatni oprez. Pokušajte da izbegnete svađe i nesreće, jer su ovi tranziti pogodni za oboje. Mesec u Devici u subotu i nedelju osvetljava vaš profesionalni život, donoseći vam uspeh i sjajne šanse. U međuvremenu, trigon između Sunca i vaše vladajuće planete, Jupitera, ispunjava vas samopouzdanjem koje vam je potrebno da biste uspeli.

Jarac

Mesec u Lavu osvetljava intimnost u vašoj karti, dok kvadrat meseca sa Marsom i Uranom može prizvati energiju koja može da naškodi vašoj vezi s voljenom osobom. Budite oprezni! Mesec u Devici naglašava avanturu i potebu za istraživanjem i radoznalošću, dok opozicija između vaše vladajuće planete, Saturna i Merkura može produbiti vaše razgovore, ali i podstaći vas na introspekciju i izolovanje od bliskih ljudi.

Vodolija

Mesec u Lavu u petak biće u kvadratu sa vašom vladajućom planetom, Uranom i Marsom. Bićete nervozni, sve će vam ići na živce! Uzmite slobodne dane za kratki predah, neophodno vam je da se malo odmorite od svega. Mesec u Devici u subotu i nedelju ističe intimnost u vašoj karti, što će probuditi strasti, dok sunčev trigon sa Jupiterom poboljšava vezu između vas i vaše voljene osobe.

Ribe

Mesec u Lavu u petak vas poziva da se fokusirate na sopstveno dobro. Ovo je posebno važno jer će Mesec biti u kvadratu s Marsom i Uranom, stvarajući frustraciju i povećavajući verovatnoću sagorevanja. Subotnji i nedeljni Mesec u Devici osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva što popravlja odnose s voljenom osobom. Trigon između Jupitera i Sunca podstiče vaše finansijske mogućnosti tokom vikenda, što će se dobro odraziti na vaša primanja.

sensa.mondo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti