Foto: DHgate

Svaki horoskopski znak ima neke svoje karakteristike i osobine, a u skladu s njima, za svaki horoskopski znak postoje imena koja im pristaju kao salivena, jer odgovaraju njihovoj ličnosti.

Ovan

Ovnovi su spontani, energični, ambiciozni, motivisani i samopouzdane vođe, pa im pristaju i takva imena. Za devojčice rođene u ovom znaku prikladna su imena Andrea (jaka i hrabra) i Dea (snažna), a dečacima Ovnovima pristajaće ime Aleks (zaštitnik ljudi).

Bik

Bik je tvrdoglav, pouzdan i odlučan, a devojčice rođene u ovom znaku mogu nositi imena poput Lena (stena) ili Viktorija (pobednica). Dečacima pristaju imena poput Viktor (pobednik).

Blizanci

Fleksibilni, pametni, ekstroverti, ali i neodlučni. Devojčicama će pristajati imena Julija (mladolika), Sofija (mudrost) i Hana (sreća), a dečaci mogu nositi imena poput Gabrijel (heroj).

Foto: Mom News Daily

Rak

Rak je na glasu kao emocionalan, ljubazan, brižan, nežan, pa devojčicama u ovom znaku pristaju imena poput Ana (dobrota), a dečacima imena kao što su Oliver (dobroćudan) i Julijan (blistav).

Lav

Osobe rođene u znaku Lava su osećajne, ponosne, odane i prirodne vođe. “Lavicama” savršeno pristaju imena kao što su Almira (princeza) i Elenora (sjajna), a dečacima Lav (hrabar).

Devica

Skromnost, praktičnost, saosećajnost, rešavanje problema – sve su to karakteristike Devica. Bebama rođenima u ovom znaku najbolje pristaju imena poput Klara (sjajna) i Mona (plemenita) i Hugo (razum) ako ćete dobiti dečaka u ovom znaku.

Vaga

Vage su ekstroverti, druželjubivi, veseli, pošteni. Devojčicama rođenima u znaku Vage odlično stoje imena kao što je Anabela (ljupkost), a dečacima imena poput Danijel (dan) i Isak (smeh).

Foto: One Big Happy Photo

Škorpija

Odlučan, tajnovit, intuitivan, lojalan, ambiciozan- takav je onaj ko se rodi u znaku Škorpije. Devojčice rođene u ovom znaku mogu nositi imena poput Arabela (čast, ponos), a dečaci Aleksandar (zaštitnik ljudi).

Strelac

Pustolovni, otvoreni, opušteni, prijateljski nastrojeni, pametni i asertivni, pa devojčicama rođenima u ovom znaku mogu zvati Barbara (tuđa) i Nadja (nada), a dečacima i Niko (pobeda).

Jarac

Jarac je ambiciozan, strpljiv, praktičan i prizemljen, a bebama rođenima u ovom znaku odlično pristaju imena kao što su Tara (zvezda), za dečake Lukas (svetlost).

zena.rtl/nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Boka
13/09/2022 18:39

Ja koliko znam ima 12 horoskopskih znakova

Sasa
14/09/2022 09:31

Ovi iz meseca Derikoža nisu bitni. 🙂 Al se sve brzo menja.