Mračna prošlost zvezda

Pijanstva, krađe, problemi sa kockom i drogom…to su tajne nekih od najpopularnijih holivudskih zvezda.

Riz Viterspun– jedna od omiljenih holivudskih zvezda ima video u kojem pijana vređa policajca! Nezamislivo, zar ne?

Šarliz Teron– ova glumica imala je teško detinjstvo. Njena majka ubila je njenog oca u samoodbrani. Naime, on je oružje uperio u Šarliz, te je ona odbranila kćerku.

Dženifer Lopez  i Pi Didi– pevačica i njen tadašnji partner uhapšeni su 1999. godine u jednom noćnom klubu zbog ilegalnog posedovanja oružja. Odakle im oružje i zašto su ga nosili – to nikome nije poznato.

Meg Rajan -glumica je prevarila svog supruga Denisa Kvejda. I to ne s bilo kim – radilo se o, ni više ni manje, glumcu Raselu Krou.

Vinona Rajder– 90-ih godina bila je jedna od najomiljenijih holivudskih glumica. Ali, 2002. godine odjednom se o njoj počelo drugačije govoriti. Naime, uhvaćena je u krađi dizajnerske odeće u vrednosti od 1000 dolara. Uhapšena je zbog toga, a navodno je izjavila da novac nije problem, nego da je jednostavno to bilo jače od nje i da je želela ukrasti nešto.

Vudi Alen– režiser i glumac bio je više od deset godina u braku s glumicom Miom Farou. Veza je pukla kad je jednog dana glumica pronašla u kući fotografije njihove kćerke – gole! Navodno ju je Vudi zlostavljao. Do danas taj slučaj nije do kraja razjašnjen.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti