Foto: ListLand

Donosimo vam nedelji horoskop od 9. do 15. maja. Retrogradni Merkur kreće sutra i trajaće do 3. juna. Pogledajte šta vam zvezde kažu za nedelju pred nama. 

Ovan
Tokom ove nedelje bićete bez motivacije, što može predstavljati problem. Čeka vas dosta komunikacije s ljudima. Neće sve ići glatko, ali se potrudite da se mnogo ne živcirate.

Bik
Bićete prilično hladni. To je zato što ćete mnogo misliti o prošlosti i budućnosti, o problemima. Astrolozi vam savetuju da se pozabavite svojim mislima i da se manje opterećujete, naročito prošlošću.

Blizanci
Ako o sebi razmišljate negativno, tražite sebi mane i ističete slabosti. Ako vam se čini da ste beskorisni, znajte da je to samo prolazna faza.

Rak
Bilo bi dobro da se tokom ove nedelje fokusirate na finansijsku sferu života, jer će u ljubavnom životu doći do poteškoća. Astrolozi vam savetuju da važne odluke vezane za ljubav odložite za kasnije zbog zbog retro Merkura. Tako ćete izbeći nepotrebne probleme i sukobe s voljenom osobom. Budite strpljivi i staloženi.

Lav
Planete će vam biti podrška, pokazujući vam pravi put u životu i izoštravajući vašu intuiciju. Imate odlične uslove da ostvarite veliki uspeh u poslu. Astrolozi savetuju da budete ljubazniji i tolerantniji prema drugima.

Devica

Čeka vas zahtevan početak nedelje, a sve što se događa vama će se čini još težim i fatalnijim. Sve ćete shvatati suviše lično, pa ćete sami sebi trošiti dragocenu energiju.

Vaga
Ako ste u prilici da uzmete malo slobodnih dana, sada je savršen period za promenu sredine. Putovanje će pozitivno uticati na vašu energiju. Astrolozi vam savetuju da ograničite komunikaciju s negativnim ljudima i manipulatorima.

Škorpija
Venera u Ovnu i retrogradni Merkur prepuni su slomova i neuspeha, ali ne i za Škorpije. Ove promene vam neće doneti probleme. Moguć je pojačani umor.

Strelac
Sve što vam je u ovom trenutku potrebno je da pravilno odredite prioritete u životu kako svoju energiju ne biste trošili na nepotrebne stvari. Astrolozi savetuju da svemu što radite pristupite mudro, hladne glave.

Jarac
Tokom ove nedelje biće vam potrebna jaka energija, jer se u periodu od 9. do 15. maja mogu pojaviti mnogi novi iscrpljujući problemi i zadaci, kao i mnogo toksičnih ljudi u okruženju.

Vodolija
Slobodni predstavnici ovog znaka mogu aktivirati u traženju partnera, a astrolozi vam savetuju da budete hrabriji.

Ribe
Dolazi vreme koje je savršeno za introspekciju, vreme oslobađanja od straha, anksioznosti i opsesivnih misli. Retrogradni Merkur će diktirati pravila, pa vam astrolozi savetuju da ne rizikujete, dobro razmislite o svojim postupcima.

sensa.story.hr

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments