Nejmaru preti pet godina zatvora zbog optužbi za silovanje

Foto: Red Bull

Brazilski portal UOL objavio je dokument sa svedočenjem anonimne devojke koja tvrdi da je fudbaler silovao.

Prema tvrdnjama ove devojke, incident se dogodio 15. maja ove godine u Parizu. Nejmar je upoznao preko Instagrama. Nakon razgovora, Nejmar je dogovorio preko prijatelja nadimka Galo da će joj platiti kartu za let iz Brazila i smeštaj u Parizu da bi se upoznali.

Razmenjivali su nežnosti, a Nejmar je potom navodno postao agresivan i seksualno je napastovao devojku bez njenog pristanka. Dva dana potom vratila se u Brazil i, emotivno potresena, bojala se da izađe sa slučajem u javnost.

„Da, bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti da bih dokazao da se ništa neobično nije dogodilo. Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. Ni sledeći dan ništa se nije promenilo. Nastavili smo razmenjivati poruke. Tražila je i suvenir za svoje dete“, rekao je ovaj fudbaler.

Policija Rio de Žaneira otvorila je istragu protiv zvezde PSG-a zbog puštanja obnaženih fotografija devojke u javnost i zbog navodnog silovanja. Zbog objavljivanja intimnih fotografija seksualnog sadržaja bez pristanka druge osobe, preti mu i do pet godina zatvora.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti