Pet faza ljubavi, a treća je najteža

Foto: Letterboxd

U nastavku pročitajte zašto je treća faza najteža i najbolji je prevazilaze.

Nova ljubav

Upoznali ste nekog posebnog i sve je u fazi medenog meseca. Leptirići u stomaku su tu, svaki dodir je električan. Zaljubljeni ste.

Smirivanje

Osećate da je to ozbiljno i spremni ste za obavezu. U ovoj fazi par počinje da živi zajedno ili planira venčanje. Još uvek pokušavate provesti što više vremena zajedno, želite podeliti sve svoje misli i osećaje. Ali, rutina guši euforiju s početka. U ovoj fazi odredište je isto, ali odgovornosti su potpuno drugačije.

Rutina, ali i razočaranja

Još uvek jako volite svog partnera, ali nešto se čini drugačije. Ne osećate se uzbuđeno zbog toga što ćete svaku minutu provoditi zajedno kao ranije. Svakodnevica,računi, radne obaveze i kućni poslove stoje na putu romantike, a ponekad se osećate i zarobljeni u svemu tome i počnete da se pitate da li ste napravili dobar izbor. To je najopasniji deo odnosa i ako ga zajedno prođete, postoji velika verovatnoća da je najteži deo završen. Pokušajte da oživite osećaje koje ste imali kada ste počeli da se zabavljate.

Stabilnost

Osećate se vrlo sigurno u odnosu. Naučili ste da dajete prostor, shvatite da vaš partner može imati svoje hobije i navike i da ne morate biti stalno zajedno. Oboje znate ko ste kao pojedinci, ali i šta je vaša veza.

Odanost

Ako ste došli do ove faze postali ste pravi tim koji putuje zajedno kroz život. Vrlo vam je lepo u vašem odnosu i ne možete ni zamisliti da je drugačije. Prihvatili ste da smo svi savršeni u svojim nesavršenostima.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti