Претрага
Претрага
Close this search box.

Pravi kreativci: Ovih pet karakteristika opisuju mališane rođene u znaku Lava

Foto: Radius Images/Corbis/Mother & Baby

Ako je vaše blago rođeno između 23. jula i 22. avgusta, onda ste roditelji Laviću. Ovo su karakteristike koje ga najbolje opisuju i šta možete očekivati prilikom odrastanja.

Nežni su i ispunjeni ljubavlju

Sunce je zaštitni znak osoba rođenih u znaku Lava, a neke od najčešćih karakteristika koje imaju deca rođena pod spomenutim znakom su: nežne osobe, brižne, pune radosti i ljubavi. Žude za druženjem i maženjem, a takođe vole da budu pohvaljeni, ohrabreni i vole posebnu pažnju nakon ‘dobro odrađenog’ posla ili lepog ponašanja.

Vole da budu vođe u društvu

Energični su i puni ideja, te često postanu vođe u svom malenom društvu. Međutim, njihova dominacija često može da se percipira kao drskost, zato pre odlaska na igranje podstaknite dete na deljenje igračaka, kao i pozicije “vođe” s drugom decom kako se drugi be bi osećali tužno.

Foto: Today’s Parent

Jaki su 

Poput neustrašivog lava koji simboliše njihov znak, ovi mališani psihički i fizički su jaki, pa  nemaju mnogo strahova. Odvažni su i vole avanturu, ali često mogu biti i nepažljivi.

Veoma su kreativni

Deca rođena u znaku Lava veoma su kreativna i uživaju u različitim stvarima koje stvaraju buku u u dizajniranju svoje odeće ili umetničkih dela. Budite spremni na to tako da mu omogućite učenje ili odlazak na razne radionice ili ga uključite u redizajniranje njegove sobe ili kuće kada dovoljno poraste.

Foto: The Spruce

Veoma su romantične i zaljubljive prirode

Lavovi imaju mnogo ljubavi u sebi i spremi su da je podele s drugima, oni su odlični negovatelji i vlasnici kućnih ljubimaca za poželeti. Svoju naklonost rado će pokazivati, pa  ako ste u mogućnosti ili ako već imate kućnog ljubimca pripremite ga na mnogo maženja.

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti